احياي پاس همدان در دستور كار است
معاون اول رئيس جمهور:
احياي پاس همدان در دستور كار است
خبرگزاري فارس: معاون اول رئيس جمهور گفت: باشگاه پاس همدان به شرط اينكه اكثريت بازيكنانش همداني باشند، احيا ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، محمدرضا رحيمي در آغاز سخنانش در آيين افتتاحيه مجموعه ورزشي انقلاب همدان در جمع 6 هزار نفر از دوستداران ورزش همدان اظهار داشت: در مرحله اول حاوي سلام مخصوص رئيس جمهور به همه ورزشكاران و قهرمانان همداني هستم.
وي افزود: كمك به همه هيئتهاي ورزشي همدان در دستور كار قرار دارد و همه ورزشكاران همداني در همه رشتهها بايد به صورت يكسان مورد توجه قرار گيرند.
معاون اول رئيس جمهور تأكيد كرد: احياي پاس به شرط اينكه اكثريت بازيكنانش همداني باشند، از ديگر برنامههاي ماست.
وي با تقدير از زحمات مسئولان ورزش كشور از گذشته تا حال خاطرنشان كرد: همدانيها در هرجا كه باشند بايد قهرمان شوند.
رحيمي اذعان داشت: استاندار همدان، سعيدلو و من، در دولت حامي ويژه همه رشتههاي ورزشي در استان همدان خواهيم بود.
وي در خاتمه يادآور شد: شهر من همدان است و تا زنده هستم در خدمت مردم اين شهر خواهم بود.
هواداران و ورزشدوستان حاضر در ورزشگاه نيز با سر دادن شعارهاي "رحيمي قهرمان، حامي پاس ايران "، "يالا يالا، ما تيم ميخوايم يالا "، "رحيمي دوستت داريم " و "رحيمي دلاور، حمايت حمايت " فدرداني خود از معاون اول رئيس جمهور به سبب خبر و هديه خوبي كه به آنها اعطا كرده بود، نشان دادند.
انتهاي پيام/غ30
سه شنبه 10 خرداد 1390 10:26 PM
تشکرات از این پست