0

دایی: این پیروزی استارت قهرمانی پرسپولیس در آسیاست

taghitaxi_2010
taghitaxi_2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 441

دایی: این پیروزی استارت قهرمانی پرسپولیس در آسیاست

پایگاه خبری باشگاه پرسپولیس تهران

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با قهرمانی در جام حذفی استارت خود را برای قهرمانی در آسیا زدیم.به گزارش پایگاه خبری باشگاه پرسپولیس تهران، علی دایی پس از برتری پرسپولیس مقابل گسترش فولاد و قهرمانی در جام حذفی گفت: من هم مثل مردم و هواداران شادم و شكر می‌كنم كه در این سال پر فراز و نشیب یك قهرمانی را به دست آوردیم. از همه بازیكنان، مدیریت و هواداران پرسپولیس تشكر می‌كنم و از كادر فنی گذشته نیز نهایت تشكر را دارم كه این تیم را به من تحویل دادند. امروز مستحق پیروزی بودیم و می‌توانستیم با گل‌های بیشتری گسترش فولاد را شكست بدهیم.

دایی عنوان كرد: در هر شرایطی به حریفان خود احترام می‌گذاریم. اگرچه گسترش فولاد بازی خوبی را انجام داد اما ما با بازی دشواری كه در مسابقه رفت در تبریز انجام دادیم كار را در آنجا تمام كردیم. امروز هم فرصت‌های زیادی داشتیم اما دروازه‌بان گسرش فولاد در نیمه دوم اخراج شد و كمی بازیكنان ما بازی را دست‌كم گرفتند. باید به گسترش فولادی‌ها تبریك بگویم كه تا این مرحله صعود و تیم‌های بزرگی مانند تراكتورسازی و ذوب‌آهن را حذف كردند.

سرمربی پرسپولیس گفت:‌با این قهرمانی در اول راه قرار داریم و در واقع استارت پرسپولیس برای قهرمانی در آسیا با این عنوان زده شد. باید نقاط ضعف خود را بخوبی برطرف كنیم و در آسیا حرف‌های زیادی داشته باشیم. امسال هدفمان در جام حذفی بود اما فصل بعد به آسیا فكر می‌كنیم.

وی درباره ارتباطش با حبیب كاشانی گفت: احترام زیادی برای وی قائل هستم و با كمك وی و به عشق هواداران پرسپولیس به این تیم آمدم. كاشانی با مدیریتش در این تیم پرحاشیه كارها را برایم راحت‌تر كرد و من توانستم فقط به مسائل فنی فكر كنم. دوست دارم با این مدیر به كارم ادامه دهم و برای هواداران پرسپولیس نیز فرد مؤثری باشم.

دایی درباره این كه با این قهرمانی محبوب‌تر شده است تصریح كرد: از اول نزد هواداران پرسپولیس محبوب بودم و آنها همیشه به من لطف داشتند اما برای مدت زمانی خواسته و ناخواسته از این تیم جدا شده و برای سایپا و صباباتری بازی كردم. در آن زمان هم دلم با پرسپولیس بود هرچند برای تیم خود نهایت تلاش را می‌كردم.

سرمربی پرسپولیس تاكید كرد: نمی‌توانم قول قهرمانی در آسیا را از حالا بدهم اما مطمئن باشید تنها هدف ما موفقیت در آسیا است. از فردا نقاط ضعف خود را شناسایی كرده و با جذب افراد خوب با قدرت بیشتر برای فصل آینده ظاهر شویم.  

تمام احساسمان را امروز برای عزیزمان بگذاریم.
شاید فردا احساسمان باشد و عزیزمان نباشد

سه شنبه 4 خرداد 1389  8:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها