جامعه روستايي نيازمند امكانات رفاهي بيشتري است
فرماندار شهرستان طارم:
جامعه روستايي نيازمند امكانات رفاهي بيشتري است
خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان طارم گفت: امروز جامعه روستايي نيازمند امكانات رفاهي بيشتري است.
به گزارس خبرگزاي فارس از زنجان، غلامحسين رجبي ظهر امروز در جلسه ستاد عمران روستايي اظهار داشت: در راستاي تغييرات و توسعه روستاها نيازهايي ايجاد شده است كه بايد براي رفع اين نيازها برنامههايي هدفمند تدوين شود.
وي ادامه داد: امروز مديران جوامع با برنامهاي منسجم نيازها را بررسي كرده و با نتايج حاصل از اين نياز سنجيها براي رفع اين نيازها تلاش ميكنند.
فرماندار شهرستان طارم با بيان اينكه در شهرستان طارم روستاها از اهميت بيشتري برخوردارند، افزود: جمعيت غالب اين شهرستان را روستاييان تشكيل ميدهند.
وي با اشاره به اينكه روستاها جامعه توليد كننده در كشور محسوب ميشوند، خاطر نشان كرد: اغلب نيازهاي شهرها از طريق توليدات روستايي تامين ميشود.
رجبي سير تحول روستاها را بسيار سريع عنوان كرد و گفت: ضروري است در راستاي توسعه روستاها چندين دستگاه با هم همكاري تنگاتنگ داشته تا امنيت، بهداشت و خدمات عمومي ساكنان روستا تامين شود.
فرماندار شهرستان طارم با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در زمينه اهميت روستاها، بر تامين رفاه روستاها تاكيد و ابراز داشت: امروز جامعه روستايي نيازمند امكانات رفاهي بيشتري است.
وي با اشاره به ظرفيتهاي مطلوب روستاهاي شهرستان طارم يادآورشد: عدم توجه وبرنامهريزي براي استفاده از اين ظرفيتها سبب بالقوه ماندن اين ظرفيتها شده است.
فرماندار شهرستان طارم تاكيد كرد: ستاد عمران روستايي در راستاي تسريع در عمران روستايي، ساماندهي اصولي ساخت و ساز روستاها، ايجاد اشتغال و ساماندهي مهاجرت معكوس در شهرستان برنامههاي خود را دنبال ميكند.
وي بر تاكيدات دولت مبني بر بهبود امور روستايي به ويژه موضوع اشتغال و عمران روستايي اشاره كرد و گفت: يكي از موضوعات كار جهادي، وضعيت روستاها است و در شهرستان نيز ستاد عمران روستايي با هدفگذاري و برنامه ريزي دقيق مصوبات را عملياتي ميكند.
رجبي نقش روستائيان و بسيج سازندگي در پيشبرد اهداف ستاد را موثر دانست و گفت: در اجراي بسياري از پروژهها ميتوان از توان مادي و معنوي روستائيان استفاده كرد.
انتهاي پيام/ص20
سه شنبه 10 خرداد 1390 10:22 PM
تشکرات از این پست