0

بن همام: تمام هزينه نشست‌هاي تبليغاتي را تقبل كردم، اما به كسي رشوه ندادم

alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

بن همام: تمام هزينه نشست‌هاي تبليغاتي را تقبل كردم، اما به كسي رشوه ندادم

محمد بن همام در بيانيه‌اي اتهامهاي رشوه براي کسب رياست فيفا را ردکرد و آن را برنامه‌اي از پيش طراحي شده براي خدشه دار کردن چهره او دانست.

محمد بن همام قطري پس از محکوميت در کميته اخلاقي فيفا و تعليق از تمام کارهاي فوتبالي به مدت يک ماه، بيانيه‌اي طولاني و چندين بندي را منتشر و در آن بسياري از مسايل را بازگو کرد.

بن همام اين بيانيه را خطاب به ژروم والکه، دبير کل فدراسيون بين‌المللي فوتبال نوشت، از مهم‌ترين بندهاي که در اين بيانيه آمده است مي‌توان به موارد ذيل اشاره کرد.

ـ درست است که من با نمايندگان کارائيب در نشست بندر اسپانيا در کارائيب در تاريخ 10 و 11 مه 2011 ملاقات داشته‌ام و درست است که من تمام هزينه‌هاي اين نشست را تقبل کرده‌ام، اما سخن از رشوه دادن به اين نمايندگان کذب محض است و ياوه‌گويي بيش نيست. ناگفته پيدا است که چنين سخنان پوشالي براي خدشه دار کردن چهره من در انتخابات رياست فيفا بود و مي‌بايست کميته اخلاقي فيفا چنين ياوه‌گويي‌ها را رد مي‌کرد.

ـ اين يک حقيقت واضح و آشکار است که تلاشم براي ملاقات و نشست با نمايندگان کارائيب به منظور کسب راي آن‌ها يک امر طبيعي است. چرا که کسب راي آن‌ها من را در رقابت‌ با بلاتر ياري مي‌رساند.

ـ در تاريخ 1ـ 3 مه 2011 در ميامي با اعضاي کونکاکاف براي کسب راي آن‌ها در انتخابات نشستي داشتم، سپس براي همين منظور به آسونسيون پايتخت پاراگوئه رفتم، در همان روز از طرف سفارت آمريکا با من تماس گرفته‌ شد و من آن‌ها را با خبر کردم که براي يک نشست فوري با اعضاي فدراسيون فوتبال آمريکاي جنوبي به پاراگوئه رفته‌ام. اين مساله به خوبي شفافيت کار من را نمايان مي سازد و اين که من اصلا در انديشه رشوه دادن نبوده‌ام. چرا که اگر هدف من رشوه دادن بود، هرگز موضوع را علني نمي کردم.

ـ از آنجايي که اجتماع پاراگوئه يک نشست استثنايي بود، بر خود واجب دانستم که کل هزينه آن را تقبل کنم.

ـ من تمام توان خود را به کار بردم که با شرافت و دموکراسي به کرسي رياست فيفا برسم و هدف من اين بود که با فکر تغيير در فيفا نظر آن‌ها را به خود جلب کنم. با تمامي آن‌ها با نهايت اطمينان و صداقت برخورد کردم و به بسياري از کشورها مسافرت کردم و نشست‌هاي زيادي را برگزار کردم که اين حق طبيعي همه نامزدها است.

ـ من همواره فکر «خريد آراء » را انکار کرده‌ام و هيچ گاه در چنين نشست‌هايي چه به صورت مستقيم و چه به صورت غير مستقيم شرکت نکرده‌ام و دليل آن شعار انتخاباتي من، «پاکي و شفافيت» است. همه به خوبي مي دانند که من همواره با فساد و رشوه در فوتبال مبارزه کرده‌ام. از آنجا است که تاييد مي‌کنم که تصميم کميته اخلاقي فيفا غير صحيح است و هدف آن ترور شخصيتي و حقوقي من در برابر همگان بود.

جنجالي که بر سر نشست من در بندر اسپانيا در کارائيب صورت گرفت، تنها يک هدف را دنبال مي‌کرد و آن خدشه دار کردن چهره من و جک وارنر بود که ظاهر اشتباه کرد که حمايت خود را از من اعلام کرد. آنچه که در اين روزها انجام شد، بد رفتاري آشکار با من از سوي نهادي است که شعار اخلاق را سر لوحه کار خود قرار داده است.

ـ من در مالزي بودم که نمابري را از دفتر فيفا براي حضور در نشست‌هاي در آنجا دريافت کردم و ناگهان از رسانه‌ها با خبر شدم که سيل تهمت‌هاي را به من روانه کرده‌اند.

ـ پر پيدا است آنچه که رخ داده نقشه‌اي از پيش طراحي شده و هدفش رهايي سريع از من بوده است. هنگامي که دبير کل فيفا ادعاهاي را عليه ژاک بليزر مطرح کرد، تحقيق درباره اين موضوع 14 روز طول کشيد، اما تحقيق درباره اتهام‌هاي عليه من کمتر از 48 ساعت طول کشيد. آيا اين چنين مساله‌اي به دور از انصاف نيست؟

ـ بايد کميته اخلاقي فدراسيون بين‌المللي فوتبال اتهام‌هايش را عليه من و جک وارنر و دو عضو از فدراسيون فوتبال کارائيب به وضوح بيان کند و جاي هيچ گونه شک و شبه را نگذارد.

ـ مي‌بايست کميته اخلاقي فيفا يک ساعت قبل از اعلام رسانه‌اي چنين موضوعي ، ما را خبردار مي‌کرد.

ـ اگر بي گناهي ما ثابت شود، بايد فيفا رسما از ما معذرت خواهي کند.

منبع:www.varzesh3.com

راسخونی

سه شنبه 10 خرداد 1390  2:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها