نماینده ولیفقیه در گیلان گفت: درگیری در میادین ورزشی برای کرامت ورزشکار عیب محسوب میشود و ورزش باید با ادب، اخلاق و انسانیت همراه باشد.
آیتالله زینالعابدین قربانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با تاکید بر ضرورت به امر ورزش اظهار داشت: اگر ورزشکاران، معلمان و مربیان ورزش را از جامعه بگیرند نشاط در جامعه میمیرد.
وی ادامه داد: کار ورزشکاران دلمردگی و بینشاطی و کسالت را از جامعه میگیرد و نشاط، صحت و سلامتی را به جامعه باز میگرداند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه سالم ماندن تنها به غذا و دارو خوردن و رعایت دستورات پزشکی نیست، افزود: بسیاری از سلامتها در داشتن روح سالم است و روح سالم نیز در بدن سالم نهفته که یکی از راههای مهم بدن سالم، ورزش کردن است.
به گفته وی زمانی که بدن سالم شد انسان دارای نشاط میشود و تحرک جامعه نیز طبق موازین روانپزشکی و روانشناختی است.
قربانی دنیای امروز را ماشینی خواند و تصریح کرد: این امر موجب میشود تا انسان وقت زیادی داشته باشد.
وی اضافه کرد: در وقت فراغت نیز گناه و معصیت و شبنشینیهای بیحساب وجود دارد، بنابراین باید برای جامعه اشتغال ایجاد و دوران فراغت به درستی پر شود.
امام جمعه رشت ورزش را یکی از عوامل مهم در پر کردن اوقات فراغت دانست و گفت: مشغول شدن نسل ما در میادین ورزشی و استفاده از این فضا در وقت فراغت کاری بزرگ است.
وی ورزشکاران را جوانمرد خواند و افزود: جوانمردی در این نسل فراوان دیده شده و ورزش از دید عربها ریاضت و ریاضت نیز به معنای سازندگی است و سازندگی جسمی و معنوی با ورزش قوی و توانمند میشود.
قربانی دوپینگ را فریب در ورزش خواند و اظهار داشت: کسی که در ورزش به خاطر دوپینگ آبروی ایران و ورزشکاران را ببرد، انسان ضعیفی است.
وی ادامه داد: درگیری در میادین ورزشی برای کرامت ورزشکار یک عیب محسوب میشود و ورزش باید با اخلاق و ادب و انسانیت باشد نه به خاطر برد و باخت و دعوا.
نماینده ولی فقیه در گیلان خاطرنشان کرد: قهرمانی به معنای پشت حریف را به زمین زدن نیست بلکه قهرمانی این است که از رفتن به مجالس عیش و نوش و غیر مشروع امتناع کند و اگر فرد در محیط آلودهای قرار گرفت خود را حفظ کند.
وی اظهار داشت: اگر کسی در شرایطی قرار گیرد که او را به خلاف دعوت کنند و وی خودداری کند، قهرمان واقعی است.