كاهش 40 درصدي قاچاق كالا در كردستان
فرمانده انتظامي كردستان خبر داد:
كاهش 40 درصدي قاچاق كالا در كردستان
خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي كردستان از كاهش 30 تا 40 درصدي قاچاق كالا در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، سردار ابراهيم قائدرحمتي ظهر امروز در سومين جلسه كميسيون مبارزه با قاچاق كالا و ارز كردستان در سالن دولت استانداري با اعلام اين خبر، اظهار داشت: اجراي طرح انسداد مرزها و ارتقاي توان عملياتي و انتظامي فرماندهي انتظامي كردستان از جمله عوامل كاهش 30 تا 40 درصدي قاچاق كالا در اين استان است.
به گفته فرمانده انتظامي كردستان، اجراي 25 رزمايش استاني مبارزه با قاچاق كالا در سطح استان و تنظيم دستورالعمل مبارزه با قاچاق كالا نيز از ديگر دلايل كاهش قاچاق كالا در كردستان است.
قائدرحمتي همچنين به آمار كشفيات كالاهاي قاچاق در سال گذشته و دو ماهه سالجاري در سطح استان اشاره كرد و افزود: در سال گذشته 502 هزار و 200 بطري انواع مشروبات الكلي در اين استان كشف شده است.
وي تصريح كرد: در سالجاري نيز 81 هزار بطري انواع مشروبات الكلي در استان كردستان كشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامي كردستان با بيان اينكه در سال 89 بيش از 62 هزار عدد تجهيزات مختلف ماهواره در اين استان كشف و ضبط شد، خاطرنشان كرد: امسال نيز تاكنون 5 هزار و 869 تجهيزات دريافت ماهواره كشف و ضبط شده است.
قائدرحمتي وسايل آرايشي را از ديگر اقلام قاچاق كالا در استان خواند و افزود: در سال گذشته يك ميليون و 510 هزار و 658 عدد و در سالجاري نيز تا كنون 260 هزار قلم انواع مواد آرايشي بهداشتي قاچاق در استان كشف و ضبط شده است.
وي همچنين به تعداد داروهاي قاچاق كشف شده در استان اشاره كرد و گفت: در سال گذشته 10 ميليون و 662 هزار و 979 عدد و امسال نيز 201 هزار قلم داروي قاچاق در اين استان كشف شده است.
فرمانده انتظامي كردستان ميزان كشفيات سيگار خارجي را در سال گذشته 2 ميليون و 627 هزار پاكت و در دو ماه سالجاري نيز 326 هزار پاكت سيگار خارجي عنوان كرد.
قائدرحمتي با بيان اينكه جلوگيري از ورود و يا خروج كالاهاي قاچاق با توجه به تاثيرات مخرب اقتصادي و جاني آن بايد به صورت ويژه و با هماهنگي تمامي ادارات و ارگانهاي مرتبط صورت پذيرد، تصريح كرد: همسويي و همراهي همه ارگانها موجب جلوگيري از موازي كاري در برنامهها ميشود.
وي خاطرنشان كرد: عدم برخورد با اجناس كالايي كه در مرز به عنوان قاچاق محسوب ولي در مغازهها كالاي قاچاق قلمداد نميشود نيز در افزايش نرخ كالاهاي قاچاقي نقش بسزايي دارد.
به گفته فرمانده انتظامي كردستان، همه كالاهايي كه در مرزها و يا گلوگاههاي مرزي به عنوان كالاهاي قاچاق معرفي و شناخته شده اند بايد در داخل مغازهها نيز قاچاق تلقي و برخورد قانوني با آنها صورت گيرد.
قائدرحمتي همچنين خواستار شناساندن كالاهاي قاچاق و همچنين بيان تاثيرات مخرب استفاده از اين كالاها به مردم شد و افزود: هرچه مردم در مورد تاثيرات و لطمههاي استفاده از اين كالاها اطلاعات داشته باشند كمتر به دنبال خريد و حتي مصرف آنها ميروند.
انتهاي پيام/ص20
دوشنبه 9 خرداد 1390 10:00 PM
تشکرات از این پست