نمايندگان مجلس از تقويت بخش خصوصي حمايت كنند
رئيس اتاق بازرگاني استان اردبيل:
نمايندگان مجلس از تقويت بخش خصوصي حمايت كنند
خبرگزاري فارس: رئيس اتاق بازرگاني و صنايع معادن استان اردبيل گفت: نمايندگان مجلس در راستاي تقويت بخش خصوصي و احقاق حق آنان در مجلس اقدام كنند.
حسين پيرموذن امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: در سال گذشته و در باب هدفمند كردن يارانهها 30 درصد بودجه به بخش خصوصي اختصاص يافته و 70 درصد آن سهم مردم بود در حالي كه به دليل برخي از مشكلات نه تنها اين بودجه اختصاص نيافت بلكه در سال جاري اين روند به 20 درصد كاهش يافته و ضروري است نمايندگان مجلس از اين امر دفاع كنند.
وي افزود: بخش خصوصي بايد براي ادامه كار تسهيلات لازم را دريافت كند در حالي كه از بابت تسهيلات ارزان قيمت با توجه به جبران ناشي از افزايش قيمتها هيچ توجهي به بخش خصوصي نشد و در سال 89 اعتبارات بخش خصوصي اعطا نشد.
رئيس اتاق بازرگاني و صنايع معادن استان اردبيل خاطرنشان كرد: ما شاهديم كه با افزايش ارزش طرحهاي توليدي در پرداخت نقدينگي مشكلاتي به وجود ميآيد اما اين را نيز اعتقاد داريم كه با شرايط پولي و مالي كشور مانع بزرگي در راه رشد و شكوفايي صنعت وجود دارد.
پيرموذن سياست جاري بانكي كشور را از بزرگترين تصميمات مسئولان كشور در 32 گذشته اعلام و تصريح كرد: توزيع ثروتها نيز در اين راستا بايد با عدالت و با در نظر گرفتن موقعيت بخش خصوصي و بنگاههاي اقتصادي باشد در حالي كه بخش خصوصي در كشور و استان ما مغفول گشته است.
وي با يادآوري اينكه در ساير كشورها سودهاي بانكي كمتر از 5 درصد است، اظهار داشت: در حال حاضر در كشور ما اين رقم 14 الي 16 درصد بوده و در اين راستا مشكلاتي را براي بخش خصوصي به وجود آورده است.
اين مسئول دوام و بقاي بخش كارآفريني و اشتغال را در گرو توجه ويژه دولت و مجلس اعلام كرد و گفت: 90 درصد ارزش افزوده به صورت ناعادلانه به سمت بانكها سوق داده ميشود كه اگر اين سود كاذب و غيرواقعي را برداريم در آن صورت به جاي افزايش تعداد بانكها تعداد واحدها در شهركهاي صنعتي افزوده شده و چرخ كارآفريني راه ميافتد.
پيرموذن خواستار حمايت جدي دولت و مجلس از كارآفرينان و بخش خصوصي شد و عنوان داشت: ضعف نظارت بر روند تسهيلات در سيستم تشويق و تنبيه سبب بيانگيزگي مشتريان بانكها بوده و عدم نظارت بانك مركزي بر اعمال بانكهاي استانها بر اين امر دامن زده است.
وي در پايان همچنين ورود نهادهاي فرابانكي از جمله برخي از مسئولان به سيستم بانكي، بالا بودن بهرههاي بانكي نسبت به كشورهاي خارجي و... را از جمله عوامل رشد كارآفريني در كشور اعلام و خاطرنشان كرد: اميدواريم با توجه ويژه مسئولان، كارآفريني در كشور چهره واقعي خود را نشان دهد.
انتهاي پيام/ج20
دوشنبه 9 خرداد 1390 9:38 PM
تشکرات از این پست