0

شمقدري: «زادبوم» و «گزارش يك جشن» توقيف نيستند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش فارس از نشست خبري معاون امور سينمايي/1

خبرگزاري فارس: معاون امور سينمايي گفت: فيلم‌هاي سينمايي «زادبوم» به كارگرداني ابوالحسن داوودي و «گزارش يك جشن» ساخته ابراهيم حاتمي‌كيا توقيف نيستند و فيلم «اسب حيوان نجيبي است» ساخته عبدالرضا كاهاني اكران محدود مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست خبري جواد شمقدري معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صبح امروز با حضور جمع زيادي از اهالي رسانه و چهره‌هايي چون جمال شورجه، عليرضا سربخش، شفيع آقامحمديان، هاشم ميرزاخاني، مهدي مسعودشاهي، عليرضا سجادپور، سعيد رجبي فروتن، پژمان لشكري‌پور و محسن علي‌اكبري در بنياد سينمايي فارابي برگزار شد.
شمقدري در بخشي از اين نشست در خصوص توقيف فيلم‌هايي چون «زادبوم» و «گزارش يك جشن» گفت: صدور پروانه نمايش يك پروسه است كه گاهي وقت‌ها 3 يا 4 جلسه طول مي‌كشد تا يك پروانه نمايش صادر شود. «گزارش يك جشن» مشكل خاصي ندارد و به زودي پروانه نمايش مي‌گيرد. توقيف «زادبوم» هم صحت ندارد و فيلم عبدالرضا كاهاني هم فقط اكران محدود مي‌شود.
وي در ادامه بيان داشت: من به عنوان يك پديده نامطلوب به موضوع هماهنگي بين دستگاه‌ها براي توليد فيلم اعتراض دارم. من به عنوان مسئول مستقيم سينماي كشور مي‌گويم كه دستگاه‌ها نبايد بدون هماهنگي وارد چرخه توليد فيلم شوند. من حتي يك بار حوزه هنري را مخاطب قرار دادم. اگر من مسئول هستم همه توليدات بايد با هماهنگي معاونت سينمايي انجام شود.
فيلم سينمايي «زادبوم» آماده اكران است و به هيچ‌وجه توقيف نيست. به مسئول پخش كننده و تهيه كننده فيلم مربوط است كه چه زماني مي‌خواهند فيلم را اكران كنند.
وي در ادامه در خصوص فيلم «فرزند صبح» گفت: سال 78 وقتي من فيلمي درباره كودكي امام را در تلويزيون شروع كردم، «فرزند صبح» به فاصله 3 تا 4 ماه از اين فيلم شروع شد و در نهايت با پيگيري ما و پس از گذشت 10 سال، آماده نمايش شد. به نظرم اين پروژه فراتر از استانداردها زمان و هزينه برده است و بعضا فيلم‌هايي اين چنين نتايج خوبي هم ندارند. ما در شوراي هنر اين موضوع را مطرح كرديم كه مسئوليت مستقيم توليد فيلم، معاونت سينمايي است. وقتي صدا و سيما هم در اين وادي عمل مي‌كند بايد متوجه اين موضوع باشد. البته اين موضوع بايد در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب برسد.
انتهاي پيام/ا

دوشنبه 9 خرداد 1390  5:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها