شمقدري: حل مشكل گلشيفته فراهاني ديگر در اختيار ما نيست
گزارش فارس از نشست خبري معاون امور سينمايي/3
شمقدري: حل مشكل گلشيفته فراهاني ديگر در اختيار ما نيست
خبرگزاري فارس: جواد شمقدري در خصوص بازگشت گلشيفته فراهاني به ايران گفت: در ابتداي مسئوليتم گفته بودم كه ايشان ميتوانند برگردد اما در اين يك سال و نيم اتفاقاتي افتاد كه موجب شد بازگشت وي، ديگر در حوزه مسئوليت ما نباشد.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، جواد شمقدري معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در بخش ديگري از اين نشست در خصوص وضعيت جشنوارههاي سينمايي گفت: جشنوارههايي كه به معاونت سينمايي برميگردد جشنوارههاي فجر، كوتاه، مستند و كودك هستند و جشنوارههايي چون دفاع مقدس هم وضعيت نامعلومي دارند و قيم آنها مشخص نيست كه البته ما اين موضوع را در شوراي هنر مطرح كرديم كه معاونت سينمايي باني اين جشنواره باشد. جشنواره فيلم كيش هم كه البته خيلي در جريان آن در ابتدا نبوديم جشنواره خوبي است كه معاونت سينمايي يك پاي قضيه بود. نظر ما اين است كه اين جشنواره ميتواند جشنواره موثري باشد. البته بايد موضوع خاصي براي آن تعريف كرد.
وي ادامه داد: ما منعي براي برگزاري جشنواره از سوي ارگانهاي مختلف نداريم چرا كه اساسا برگزاري جشنوارهها باعث رونق ميشود. فكر ميكنم سال گذشته حدود 43 جشنواره سينمايي در كشور برگزار شد.
شمقدري در خصوص بيمه هنرمندان گفت: امسال در صندوق هنرمندان بودجه خوبي از سوي دولت تخصيص داده شده كه اين صندوق ميتواند بيش از گذشته وارد عمل شود و به بيمه بيكاري و بازنشستگي و درماني بپردازد. اميدواريم بتوانيم اين نويد را به هنرمندان بدهيم كه در اين زمينه به يك وضع مطلوب برسيم.
معاون سينمايي وزير ارشاد در خصوص شايعات بركنارياش گفت: خود رسانهها بيشترين نقش در موضوع شايعه بركناريام دارند. اين موضوع ابتدا از سوي صداي آمريكا مطرح شد و اخيرا هم در 3 - 4 هفته اخير تشديد شد و به جايي رسيد كه خودم هم شك كردم. چون در اين دولت هيچ چيز بعيد نيست و مسئوليتها در دولت آقاي احمدينژاد ماندگار نيست. البته فكر ميكنم اين ويژگي خوبي است كه مديران احساس كنند هر لحظه ممكن است از سمتشان كنار بروند. در نهايت موضوع بركناريام را پيگيري كردهام كه متوجه شدم صحت ندارد. چند روز پيش هم جلسهاي را با آقاي احمدينژاد داشتم و قرارهايي با ايشان مطرح كردم.
وي تصريح كرد: من آقاي احمدينژاد را فردي فعال، فهيم، هوشمند و مدافع ارزشهاي نظام و رهبري ميدانم و تا زماني كه اين گزينهها مطرح باشد من مشكلي ندارم. اميدوارم زماني كه از معاونت سينمايي ميروم نتايج خوبي به جا گذاشته باشم.
شمقدري در خصوص رويه توليد فيلمهاي سخيف كمدي در سينماي روز ايران، گفت: من همه فيلمهاي سال 89 را نديدهام و از 90 فيلم فقط 50 فيلم را نگاه كردم. دوستان معتمد مثل آقاي سجادپور به بنده گفتند كه فيلمهاي كمدي سخيف در اين تعداد فيلم توليد شده يكي دو تا بيشتر نبوده است. در حوزه ويدئويي هم اعضاي شورا تغيير كردند و با آنها عهد كرديم كه موضوعات طنز سخيف در فيلمها وجود نداشته باشد.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار برنامه «هفت» در خصوص نگارش نامه معاونت سينمايي به ژيل ژاكوب رئيس جشنواره فيلم كن و ناكارآمدي مشاوران معاون امور سينمايي گفت: ما مدافع جشنواره فيلم كن نيستيم و شما مدافع آن هستيد. ما ترديدي نداريم كه فونتريه گفته است اسرائيل موي دماغ است.
شمقدري در خصوص اكران فيلم خارجي گفت: نظر شخصي من اين است كه اكران فيلم خارجي مفيد است اما بايد ظرفيتهاي آن هم مشخص شود. يكي از اين ظرفيتها سالن سينماست كه طبيعتا بايد در اين موضوع احتياط كنيم. يكي ديگر مشكل خريد رايت فيلمهاست كه بحث تحريم در اين زمينه اهميت زيادي دارد. به نظرم كارشناسان بايد تصميم بگيرند و در اين رابطه اظهار نظر كنند چرا كه ما نظري در اين رابطه نداريم.
وي ادامه داد: اگر فيلمهاي پرمخاطب خارجي از سينماها اكران شود عادت سينما رفتن باب ميشود. اين تحليل، تحليل بدي نيست و ميتوان روي آن فكر كرد.
شمقدري در خصوص حضور گلشيفته فراهاني در ايران گفت: من در دوره مسئوليتم يك بار درباره گلشيفته فراهاني گفته بودم كه ميتواند برگردد. در آن مقطع اين امكان وجود داشت. ولي بعدا اتفاقهاي ديگري افتاد. ممكن است من 20 سال پيش به كسي رأي داده باشم كه الان قبولش نداشته باشم. در اين يك سال و نيم شرايط تغيير كرد و ديگر مشكل گلشيفته فراهاني در حوزه اختيارات ما نيست. اخيرا هم شنيدهايم اين بازيگر در فيلمي در كردستان بازي كرده كه صحنههاي ناجوري دارد.
ادامه دارد...
انتهاي پيام/
دوشنبه 9 خرداد 1390 5:44 PM
تشکرات از این پست