کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با ارزشمند خواندن حضور پرشور هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: در دیدار پرسپولیس - سپاهان یاد دوران کودکیام افتادم که برای تماشای دیدارهای تیم محبوبم به ورزشگاه میآمدم.
مهدی مهدویکیا در پایان دیدار پرسپولیس برابر سپاهان ضمن بیان مطلب فوق افزود: بازی بسیار خوبی را از تیم پرسپولیس شاهد بودیم و من در این بازی که در حضور 80 هزار تماشاگر برگزار شد، یاد دوران کودکیام افتادم که برای تماشای دیدارهای پرسپولیس به ورزشگاه میآمدم.
وی در پاسخ به این سئوال که "در این پرسپولیس جای مهدویکیا خالی نیست؟"، اظهار داشت: دوست دارم ادامه فوتبالم را در پرسپولیس بازی کنم، البته هنوز مذاکرهای با من نشده ولی میخواهم دوران بازیگریام را در این تیم به پایان برسانم.
کاپیتان پیشین تیم ملی ایران در مورد ضربات پنالتی آخر مسابقه پرسپولیس - سپاهان تاکید کرد: پرسپولیس با عملکرد خوبی که داشت، میتوانست در جریان بازی به پیروزی دست یابد اما وقتی کار به ضربات پنالتی کشیده شد، شرایط سخت شد. البته از دست رفتن دو ضربه پنالتی نخست تیم سپاهان شرایط روحی و روانی بازیکنان پرسپولیس را بهتر کرد و همین مسئله باعث پیروزی نهایی آنها شد.
مهدویکیا در خصوص نقش هواداران در پیروزی پرسپولیس در این دیدار خاطرنشان کرد: آنها سهم بزرگی در پیروزی پرسپولیس داشتند زیرا با تشویقهای بسیار خوبشان خصوصا در وقتهای اضافه نشان دادند پشتوانه خوبی برای موفقیت این تیم هستند. ضمن اینکه این تشویقها انگیزه و روحیه بازیکنان درون زمین را هم برای رسیدن به پیروزی بیشتر کرد.
وی در واکنش به این موضوع که بعد از سالها حضورش در ورزشگاه آزادی با پیروزی پرسپولیس همراه شد، اظهار داشت: سالها بود بازی پرسپولیس را با حضور در ورزشگاه آزادی ندیده بودم و خیلی خوشحالم در این دیدار مهم پرسپولیس پیروزی شد.
کاپیتان پیشین تیم ملی ایران در پایان در مورد اینکه پرسپولیس میتواند قهرمان جام حذفی شود، گفت: پرسپولیس با توجه به این بازی که 120 سخت را برابر سپاهان داشت، کار سختی در اهواز دارد و اگر بتواند با آب و هوای گرم این شهر کنار آمده و تیم آماده فولاد را شکست دهد، میتواند قهرمان جام حذفی شود.
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی که یکشنبه شب در ورزشگاه آزادی برگزار شد در نهایت به برتری 4 بر 2 سرخپوشان در ضربات پنالتی انجامید.