0

كمالوند: هر سال عليه من موج درست مي‌كنند

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

11 بازيکن تراکتورسازي را حفظ مي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: هر سال موجي عليه من ايجاد مي‌کنند اما مشکلي برايم پيش نمي‌آيد.

فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شايعه منشوري بودنش عنوان کرد: چند سالي است وقتي به فصل نقل و انتقالات نزديک مي شويم برايم اين داستان ها را درست مي کنند. براي خودم هم جاي تعجب دارد. زماني مي توانم مقابل اين شايعات موضع داشته باشم که احضارم کرده باشند. اين موجي است که هر سال عليه‌ام راه مي اندازند اما مشکلي نيست.

وي در خصوص اينکه در تراکتورسازي ماندني است يا خير اظهار داشت: چند تيم تهراني با من صحبت کردند اما در تراکتورسازي ماندني هستم. مسئولان استاني هم علاقه مند هستند بمانم تا تيم به هدفي که دارد برسد.

سرمربي تراکتورسازي در مورد ليستي که براي فصل بعد در نظر گرفته، گفت: طبق قانون 6 بازيکن ليگ برتري بيشتر نمي توانيم جذب کنيم. از اين 6 نفر هم نام چهار بازيکني را داده ام که فعلا در جام حذفي حضور دارند و اخلاقي درست نيست که با آنها وارد مذاکره شويم. از داخل تيم هم 11 نفر فيکسي که داشتم را حفظ مي کنم.

دوشنبه 9 خرداد 1390  1:00 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به: كمالوند: هر سال عليه من موج درست مي‌كنند

فکر نکنم که امسال تراکتور در فصل جدید لیگ برتر بتواند رتبه بهتری از امسال کسب کند و به نظر من سیر نزولی پیدا می کند چون هر تیمی که تازه به لیگ برتر صعود می کند هزینه خوبی را انجام می دهد و در سال بعد بودجه اش تمام می شود و گاها دیده شده که به دسته پایین تر نیز سقوط می کند

حالا باید منتظر ماند و دید گه چه خواهد شد

دوشنبه 9 خرداد 1390  1:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها