0

مهدوي‌کيا و ادموند در جايگاه ويژه

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

ادموند بزيک مي‌گويد هر دو تيم پرسپوليس و سپاهان را دوست دارد.

ادموند بزیک مهاجم سال‌های دور پرسپولیس که سه فصل در سپاهان بازی کرده و با این تیم آقای گل فوتبال ایران نیز شده است، امروز به اتفاق مهدی مهدوی‌کیا، همبازی سابقش در پرسپولیس به ورزشگاه آزادی می‌رود تا بازی حساس پرسپولیس – سپاهان را از نزدیک تماشا کند.

بزیک در این زمینه می‌گوید: « با مهدی در ارتباطم و قرار گذاشتیم امروز به ورزشگاه برویم. البته شنیده‌ام بچه‌های دیگری هم از فوتبالیست‌های سابق پرسپولیس، می‌آیند.»

وقتی از بزیک سوال می‌کنیم که بیشتر طرفدار سپاهان هستی یا پرسپولیس، با خنده جواب می‌دهد: «مسلم است که کلا پرسپولیسی هستم، اما در سپاهان هم روزهای خوبی داشتم و با وجود آنکه آنها در آخر قرارداد با من رفتار خیلی بدی داشتند، اما دوران خوبم در این تیم را فراموش نمی‌کنم. در هر صورت امروز به ورزشگاه می‌رویم که بازی خوبی تماشا کنیم و انشاء‌الله تیمی که بهتر است، می‌برد. »

بزیک درباره اینکه دوست دارد کدام یک از دو تیم برنده بازی باشد، می‌گوید: «چون نمی‌دانم طرفدار کدام تیم هستم، این سوال را جواب نمی‌دهم! ولی به خاطر علی دایی دوست دارم او در پرسپولیس موفق باشد. و بازی امروز را به نفع خود تمام کند.»

یک شنبه 8 خرداد 1390  6:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها