0

مياچ: سپاهان را دو بر يك شكست مي‌دهيم

barandarrasht
barandarrasht
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4334

مياچ: سپاهان را دو بر يك شكست مي‌دهيم

مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پيروزي دو بر يك برابر سپاهان به مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي صعود مي‌كنيم.

ژلكو مياچ در مورد ديدار فردا برابر سپاهان اظهار داشت: به گفته همه كارشناسان بازي بسيار سختي در پيش داريم اما اگر بخواهيم قهرمان شويم بايد در اين روز سخت با تمام تمركز و توان خود به ميدان برويم.

وي افزود: بعد از بازي با پيكان گفته بودم كه شانس ما و سپاهان براي اين بازي 50 - 50 است، سپاهان يك تيم باتجربه و داراي بازيكنان بسيار مستعدي است و اين مسابقه به نظر من يكي از سنگين‌ترين بازي‌ها در فصل جاري براي پرسپوليس است.

مياچ ادامه داد:‌ در حال حاضر در شرايط بسيار خوبي هستيم. همين موضوع من را بسيار اميدوار مي‌كند. ما در بازي مقابل سپاهان در اصفهان در ليگ برتر به نتيجه تساوي رسيديم و بعد از آن با 5 گل پيكان را شكست داديم. به همين دليل است كه در شرايط خوبي هستيم. شكست پيكان روحيه خوبي به ما داد. 9 روز بعد از بازي با پيكان هم فرصت داشتيم كه خودمان را آماده كنيم.

وي در پايان در جواب اين سؤال كه نتيجه بازي را چگونه پيش‌بيني مي‌كنيد گفت: به نظر من با نتيجه دو بر يك سپاهان را در تهران شكست خواهيم داد تا به مرحله بعدي برويم.

شنبه 7 خرداد 1390  6:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها