0

كتاب نه!فيلم دا! فيلم دا در حال ساخت است...

sargije
sargije
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 301

كتاب نه!فيلم دا! فيلم دا در حال ساخت است...

ادای تعهد به "دا"

کتاب پر سروصدای "دا" که از همان اولین روزهای انتشارش مورد توجه بسیاری از هنرمندان و بازیگران قرار گرفت ،‌این روزها با روایت بازیگران زن ایران به تصویر کشیده می شود.

روناک یونسی که یکی از راویان این کتاب است، در گفت و گوی کوتاهی با خبرنگار حوزه هنری درباره دلایل حضورش در این پروژه گفت :"متاسفاته به دلیل مشغله های کاری هنوز موفق نشده ام کتاب را کامل مطالعه کنم. اما از روزی که کتاب منتشر شد، در جریان فضای کلی کتاب بودم وهمیشه نام آن در فهرست کتاب هایی که باید می خواندم بود.از طرفی دوستان نزدیکم که کتاب را خوانده بودند، درباره آن زیاد  با من صحبت کرده بودند".

لطفا نظر خود را در رابطه اين فيلم اعلام نماييد

یونسی در ادامه می گوید:"در حدود دو سه ماه پیش از طرف سازندگان مجموعه "دا"به من پیشنهاد شد روی تصاویری که متناسب با داستان طراحی شده ، قصه آن را روایت کنم و من هم به دلایلی کار را پذیرفتم. اول این که ایده نویی بود و دیگر این که گاهی اوقات صدا برای انتقال یک مفهوم بیشتر از بازی به کمک می آید ،  اما ازهمه مهم تر این بود که به عنوان یک زن احساس کردم تعهدی به این کار دارم که باید ادا شود".
فصل های مربوط به مراسم خاکسپاری علی ، بخش هایی است که روناک یونسی آن را روایت کرده است.
کتاب "دا" از سوی حوزه هنری و انتشارات سوره مهر منتشرشده و تاکنون 138 بارتجدید چاپ شده است.
بهناز جعفری ، پریوش نظریه ،‌شبنم قلی خانی ،‌سحر دولتشاهی ، گیتی خامنه ،‌پرستو صالحی و ... از دیگر بازیگرانی هستند که از راویان "دا" محسوب می شوند.این فتو رمان در قسمت های 15 دقیقه ای هر شب از شبکه یک سیما پخش می شود.

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است

کمپین حمایت از شیخ شیعییان عربستان

شنبه 7 خرداد 1390  3:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها