0

سرانه اعتبارات تعليم و تربيت كشور مطلوب است

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

سرانه اعتبارات تعليم و تربيت كشور مطلوب است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل تبليغات اسلامي استان زنجان:
سرانه اعتبارات تعليم و تربيت كشور مطلوب است

خبرگزاري فارس: مديركل تبليغات اسلامي استان زنجان گفت: سرانه اعتبارات تعليم و تربيت كشور مطلوب است.

به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، حجت‌الاسلام علي دشتكي در گردهمايي بانوان در استانداري زنجان اظهار داشت: زنان نقش عمده‌اي در جامعه و به خصوص در داخل خانه دارند.
وي خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي ايران يكي از بركات قرآن و اهل بيت است كه به واسطه تمسك به اهل بيت و تلاش امام خميني (ره) و ايثار شهدا به دست آمده است.
مديركل تبليغات اسلامي استان زنجان تصريح كرد: در تبليغ يك مسئله در جامعه به چند نكته بايد توجه كرد كه از جمله آمادگي جامعه براي پذيرش آن است‌، چرا كه اگر جامعه و افراد جامعه آمادگي پذيرش آن را نداشته باشند اين مهم ناكام مي‌ماند.
وي با اشاره به موفقيت امام خميني در همراه كردن مردم با خود و به پيروزي رساندن انقلاب اسلامي اضافه كرد: شرط اصلي موفقيت يك مبلغ محبوبيت و از ميان خود مردم بودن است.
دشتكي يادآور شد: در حال حاضر سرانه و اعتباري كه در كشور به تعليم و تربيت اختصاص يافته مطلوب است، ولي تعليم و تربيت در صورتي موفقيت‌آميز انجام مي‌شود كه طرح‌ها و برنامه‌ها در اين خصوص به موقع و به اندازه صورت گيرد.
وي اذعان داشت: زنان و مادران در جامعه نقش عمده‌اي در تربيت فرزندان دارند، چرا كه زمان بيشتري را با فرزندان در خانه مي‌گذرانند.
مديركل تبليغات اسلامي استان زنجان ادامه داد: تعليم و تربيت بحث گسترده‌اي است و به راحتي نمي‌توان يك فرد را به خوبي تربيت كرد، چرا كه هر فرد ويژگي شخصيتي ويژه دارد كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
وي با اشاره به ريشه‌اي بودن بحث تعليم و تربيت در جامعه افزود: برنامه براي تربيت كودكان بايد از همان كودكي و از زمان فعاليت آنها در مهد‌هاي كودك صورت گيرد تا تاثيرگذار باشد.
دشتكي تاكيد كرد: تربيت كودكان از كودكي تاثير بسيار مهمي در شكل‌گيري شخصيت آنها دارد و اگر در كودكي به خوبي تربيت شوند شخصيت آنان به خوبي شكل مي‌گيرد.
وي با اشاره به نقش زنان در جامعه گفت: زنان 17 برتري نسبت به مردان دارند، كه اين امر بايد مورد توجه ويژه همه افراد باشد.
مديركل تبليغات اسلامي استان زنجان خاطر نشان ساخت: پيروزي و موفقيت زنان در جامعه به تلاش خود زنان و خودباوري آنها نيز بستگي دارد، چرا كه اگر فردي خود را باور نداشته باشد ديگران نيز نمي‌توانند او را به خوبي درك كنند.
وي با اشاره به نقش قرآن و تعاليم ديني در تربيت افراد تصريح كرد: خوشبختانه در حال حاضر در كشور به مسائل قرآني توجه ويژه‌اي مي‌شود كه اين امر مي‌تواند تاثير بسيار مثبتي در تربيت افراد مختلف جامعه داشته باشد.
دشتكي يادآور شد: در دانشگاه‌ها نيز به مسائل قرآني توجه ويژه‌اي مي‌شود كه اين امر نشان‌دهنده اين است كه جامعه خود به خود نياز به قرآن و مسائل ديني دارد و همين مسئله جامع و كامل بودن قرآن را به اثبات مي‌رساند.
وي تاكيد كرد: در چند سال اخير كشور پيشرفت‌هاي بسياري در زمينه مسائل فرهنگي به دست آورده است كه اين امر نشان از توجه مردم و مسئولان به مسائل فرهنگي است.
مدير اداره كل تبليغات اسلامي استان زنجان خاطر نشان كرد: اعتباراتي كه به استان زنجان در چند سال اخير تعلق گرفته نسبت به سال‌هاي قبل چند برابر شده است‌ كه اين امر نشان‌دهنده پيشرفت استان و فعاليت مسئولان استان در زمينه‌هاي مختلف است.
انتهاي پيام/ك20

 
 
جمعه 6 خرداد 1390  10:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها