مواد لازم :
سفيده تخم مرغ 1 عدد
آب 7 پيمانه
شكر 3 كيلو
زاج 1 نخود
بالنگ 1/5 كيلو
آب ليموي تازه 1/4 پيمانه
طرز تهيه :
اگر بالنگ خشك بود يك روز در آب سرد خيس مي كنيم تا كاملاً نرم شود . بعد با كارد تميزي روي پوست آن را كمي مي تراشيم .(بايد توجه داشته باشيم كه پوست بالنگها از ته گرفته نشود, زيرا عطر بالنگ از بين مي رود).بالنگها را به همراه زاج در آب جوش دو بار جوشانده تا مغز آن پخته و نرم شود و بمدت ده الي دوازده ساعت در آب سرد قرار ميدهيم . دو الي سه بار آب ان را عوض مي كنيم تا تلخي آن رگفته شود . بالنگها را روي پارچه تميزي قرار داده تا اب اضافي آن كاملاص كشيده شود م سپس آن را وزن كرده و بهنسبت دو برابر وزن بالنگ شكر مي ريزيم . شكر را همراه آب در ظرف ريخته , سفيده تخم مرغ را با آن مخلوط نموده, روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . شربت را مي جوشانيم سپس از پارچه نازك و تميزي رد نموده , بعد بالنگهاي آماده را در شربت مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا قوام آبد . در آخر آب ليمو را اضافه نموده مقدراي كه جوشيد شعله را خاموش مي كنيم .