0

تغييراتي كه در زندگي انسان رخ مي دهد بر دو نوع است :

 
farhad1335
farhad1335
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 269
محل سکونت : آذربایجان غربی

تغييراتي كه در زندگي انسان رخ مي دهد بر دو نوع است :

1 ) تغييراتي صحيح و اعتلائي 2 ) تغييرات ناصحيح و غيراعتلائي . آيا بايد با تغييراتي كه در زمان پيدا مي شود ،هماهنگي كرد يا مخالفت ؟ با تغييرات زمان نه بايد كاملاً هماهنگي كرد و نه صدرصد مخالفت . چون انسان ، زمان را مي سازد و اين  قابليت را دارد كه زمان را در جهت خوب يا بد تغيير دهد. پس با تغييراتي كه در جهت خوبي است بايد هماهنگي كرد و با تغييراتي كه در جهت بدي است مخالفت . قرآن كريم به دو استعداد وجودي انسان در كنار هم اشاره كرده مي فرمايد: 1) انا عرضنا الامانه 2) انه كان ظلوماً جهولاً. استعداد ابتكار بشر با استعداد ظلم وستمگري او اتحاد يافته، يعني قدرت ستمگري بشر، قدرت ابتكار او را در خدمت خود گرفته است . حكيم سنائي با همين مضمون سروده است : « چو علم آموختي ، از حرص آنكه ترسي كاندر شب ـــــ چو دزدي ، چراغ آيد ، گزيده‌تر برد كالا»

سه شنبه 3 خرداد 1390  4:21 PM
تشکرات از این پست
setaksabz
setaksabz
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 164
محل سکونت : تهران

پاسخ به:تغييراتي كه در زندگي انسان رخ مي دهد بر دو نوع است :

اگر در زندگی تغییر نکنید ، فردا همان چیزی را به دست می آورید که امروز دارید .

انسان همیشه باید از تغییرات استقبال کند . خیلی ها اینقدر به وضع موجود خو گرفتند که خواهان هیچ نوع تغییری در زندگی نیستند و این ایستایی و عدم تغییر زندگی آنها را دچار رکود و یکنواختی کرده .

انسانهای بزرگ هیچ وقت به وضع موجود راضی و قانع نبودند و همیشه به فکر ایجاد تغییری مثبت و رو به رشد در زندگی خود و دیگران بودند

به نظر من اصلا تغییر باید اصل جدایی ناپذیر زندگی انسان باشد .

شنبه 14 خرداد 1390  10:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها