0

چندتا اس ام اس!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

چندتا اس ام اس!

ایمان داشته باش که کو چکترین محبت ها از ضعیف ترین حافظه ها پاک نمیشوند.(ویکتور هوگو)

گفتم زندگی چند بخش است ؟ گفت : دو بخش . کودکی و پیری . گفتم پس جوانی چه شد ؟ گفت : با عشق ساخت با بی وفایی سوخت ، با جدایی مرد ...

بی تابم و دل برای دیدار تو تنگ است . تقصیر دلم چیست مرام تو قشنگ است

یک آشنایی دوستانه ما با هم دست دادیم !! تو فقط دست دادی.. و من.. همه چیز از دست دادم من هر روز تلاش می کنم که در خاطرم بماند، و تو هر روز تلاش می کنی که فراموش کنی،...چه بلاتکلیفند خاطراتمان!!!

لوتي ترين پيامك سال 89: زغال اسفندتم ميسوزم تا چشم نخوري !

دعاي خانم ها : خدايا به من عشق بده تا همسرم را دوست بدارم ؛ صبر بده تا تحملش كنم ؛ اما قدرت نده كه مي زنم لهش مي كنم ...

مرا عشق سیه چشمی بخاک غم نشانیده / ز هجر روی نیکویش شده پر خون مرا دیده / در این دنیای پر محنت که سرتاسر غم است و درد / مرا دوری رخسارش رهی دیگر کشانیده / غم عالم همه هیچ است و مشکل هیچ کاری نیست ، ولی اندر همه عالم کسی انرا نسنجیده که درد دوری معشوق بالاتر از هر دردیست چنانکه در دلم غم را به اوج خود رسانیده / ز فراقت تا به کی نالی تو ای مطلق در این دنیا نمیدانی که عشاقان شبی راحت نخوابیده ..

کاش می شد خالی از تشویش بود / برگ سبزی تحفه درویش بود / کاش تا دل می گرفت و می شکست / عشق می آمد کنارش می نشست / کاش با هر دل دلی پیوند داشت / هر نگاهی یک سبد لبخند داشت ...

هميشه فکر کن تو يه دنياي شيشه اي زندگي ميکني. پس سعي کن به طرفه کسي سنگ پرتاب نکني چون اولين چيزي که ميشکنه دنياي خودته

درسته که جداییم ،نگو که بی وفاییم ، ما اهل هر کجاییم ، عاشق رفاقتاییم !

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

شنبه 1 خرداد 1389  10:05 AM
تشکرات از این پست
ayesh1344
ayesh1344
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5083
جمعه 18 تیر 1389  9:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها