مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با
سس قارچ هم همراه باشد.
زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
سیر: ۲ حبه
آویشن: نصف قاشق چایخوری
پودر سبزیجات معطر: ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: ۲۵۰ گرم
خامه:۴/۳ پیمانه
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
• روی سینههای مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی
رنگ شود.
• تکههای سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آنها را ۲- ۱
دقیقه سرخ کنید.
• مرغها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و
سیر خرد شده بریزید.
• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت
دهید.
مرغ سرخ شده با قارچ
• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچها را درون روغن زیتون، همراه
با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه
دهید.
• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ
کنید.
• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.