0

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

مرغ سرخ 
کرده با سس قارچ

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر:

سینه مرغ: ۲ عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.

سیر:‌ ۲ حبه

آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

پودر سبزی‌جات معطر: ۲- ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ: ۲۵۰ گرم

خامه:‌۴/۳ پیمانه

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت: ‌یک قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

• روی  سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

• در این میان، در یک تابه،  پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

مرغ سرخ شده با قارچ

مرغ سرخ شده با قارچ

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389  10:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها