0

استقبال تماشاگران جشنواره كن از فيلم آكي كوريسماكي

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپي ارسال به دوستان
كوريسماكي: اين جهان بسيار تاريك‌تر از فيلم «لهاور» است

خبرگزاري فارس: فيلم فنلاندي «لهاور» ساخته آكي كوريسماكي روز گذشته در جشنواره فيلم كن به نمايش درآمد و با استقبال فراوان تماشاگران روبرو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، فيلم «لهاور» به كارگرداني «آكي كوريسماكي» از كشور فنلاند صبح روز گذشته در بخش مسابقه جشنواره فيلم كن به نمايش درآمد و با استقبال فراوان تماشاگران، منتقدان و رسانه‌ها روبرو شد.
«لهاور» داستان پيرمردي است كه در تلاش است تا يك پسر جوان آفريقايي را از دست سرپرستان فرانسويش نجات دهد. «كوريسماكي» پس از نمايش فيلمش گفت: اين جهان بسيار تاريك‌تر از فيلم «لهاور» است، چون لااقل فيلم من داراي طنز لطيفي بود.
وي افزود: من زماني كه تنها 10 سال داشتم، نسبت به زندگي كاملا نااميد بودم ولي از همانجا تصميم گرفتم تا براي ديگر ايجاد اميد و شادي كنم.
او درباره مهاجرت به اروپا گفت: مسلم است كه اين مسئله امروز به مشكلي بسيار بزرگ تبديل شده است ولي صادقانه بگويم كه من پاسخي براي آن ندارم.
وي افزود: اگر سياستمداران از هتل‌هاي‌شان بيرون بيايند شايد بتوانند براي اين مشكل راه‌حلي بيابند ولي به نظر نمي‌رسد كه كسي از ميان خانه‌هاي آنچناني و ماشين‌هاي مرسدس بنز علاقه‌اي به زندگي انسان‌هاي عادي داشته باشد.
فيلم «لهاور»، يازدهمين فيلم از مجموع 20 فيلمي است كه در بخش مسابقه جشنواره امسال كن شركت كرده‌اند.
انتهاي پيام/ا

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390  2:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها