امضاي تفاهمنامه همكاري دانشگاه تبريز با قرارگاه خاتمالانبيا
امضاي تفاهمنامه همكاري دانشگاه تبريز با قرارگاه خاتمالانبيا
خبرگزاري فارس: دانشگاه تبريز و قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) در حاشيه گشايش نمايشگاه دستاوردهاي قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) در اين دانشگاه تفاهمنامه همكاري امضا كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، سيدمحمد تقي علوي رئيس دانشگاه تبريز در آيين امضاي اين تفاهمنامه همكاري با اشاره به ظرفيتهاي اين دانشگاه در بخشهاي مختلف اظهار داشت: اين دانشگاه در سال 1326 با تاسيس دو رشته طب و ادبيات فعاليت خود را آغاز كرد كه هم اكنون با دارا بودن 91 رشته در همه رشتههاي عمده تحصيلي و هشت قطب علمي به عنوان يكي از دانشگاههاي جامع كشورمان نقش مهمي را در عرصههاي آموزشي و پژوهشي كشور و استان آذربايجانشرقي دارد.
وي در ادامه هدف از امضاي اين تفاهمنامه را حركت در راستاي پيوند مراكز علمي و دانشگاهي به حوزه صنعت و سازندگي، تامين نيازمنديهاي پژوهشي و آموزشي و همچنين نيروي انساني مورد نياز متعهد و متخصص عنوان كرد.
علوي تصريح كرد: تعريف و اجراي پروژههاي مشترك در زمينه هوا فضا، نفت، گاز و انرژي، مترو، عمران و صنعت، ict و it ، كمك به طراحي و اجراي مديريت دانش، برگزاري سمينارها و كارگاههاي آموزشي، ارائه خدمات مشاورهاي، فراهم آوردن زمينه براي ايجاد پژوهشكده از جمله موضوعات همكاري اين تفاهمنامه است.
وي بيان كرد: بر اساس اين تفاهمنامه قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) ضمن اعلام نيازهاي پژوهشي و تحقيقاتي از پاياننامههاي دانشجويي مرتبط با نياز خود نيز حمايت ميكند.
علوي با اشاره به ظرفيتهاي اين دانشگاه ابراز اميدواري كرد با امضاي اين تفاهمنامه دانشگاه تبريز بتواند در پروژهاي اين قرارگاه به صورت عملياتي حضور داشته باشد.
معاون هماهنگيكننده قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) نيز در اين مراسم از دانشگاه تبريز به عنوان پرسابقهترين، قديميترين و جامعترين دانشگاه كشور ياد كرد و گفت: اميدواريم با اجرايي شدن اين تفاهمنامه همكاري بتوانيم از ظرفيتهاي اين دانشگاه براي توسعه و آباداني كشورمان در عرصههاي مختلف استفاده كنيم.
محمد غفور در ادامه با بيان اينكه اين قرارگاه هم اكنون در 12 حوزه مختلف فعاليت ميكند، افزود: قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) در عرصههاي مختلف سازندگي كشور به عنوان يكي از بزرگترين پيمانكاران داخلي در اجراي طرحهاي عظيم عمراني و صنعتي از جمله صنعت و معدن، نفت، گاز، پتروشيمي، مخازن، سازههاي فلزي و تاسيسات دريايي، خطوط انتقال، عمران، سد و بند انحراف، اسكله و سازههاي دريايي، تونل و سازههاي زير زميني، راه، ابنيه و سازههاي سنگين و خدمات مهندسي و مشاوره فعاليت دارد.
وي گفت: قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا (ص) آماده همكاري با اين دانشگاه در زمينههاي مختلف پژوهشي و آموزشي از جمله استفاده از فارغالتحصيلان دانشگاهي، مشاوره، بهرهگيري از اساتيد در اجراي پروژهها است.
معاون پژوهشي دانشگاه تبريز همچنين در اين مراسم با اشاره به برنامههاي راهبردي پژوهشي اين دانشگاه تاكيد كرد: توسعه همكاري دوجانبه و ارتباط دانشگاه با صنعت از جمله برنامههاي اساسي اين دانشگاه است كه در سالهاي اخير به اين مسئله توجه ويژهاي شده به طوري كه درآمد اقتصادي دانشگاه در سالهاي اخير در اين خصوص سه برابر شده است.
علي رستمي، تبديل علم به ثروت را براي توسعه همه جانبه كشورمان ضروري خواند و گفت: بر اين اساس در دانشگاه تبريز در سالهاي اخير برخي از طرحهاي پژوهشي اين دانشگاه در زمينههاي مختلف با توجه به نياز كشورمان تجاريسازي شده است.
در ادامه اين مراسم تفاهمنامه همكاريهاي دوجانبه علمي، آموزشي، پژوهشي و صنعتي بين دانشگاه تبريز و قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا(ص) به امضاي دكتر سيد محمدتقي علوي، رييس دانشگاه و سرتيپ پاسدار غفور، معاون هماهنگيكننده قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا (ص) رسيد.
نمايشگاه دستاوردهاي قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا (ص) با هدف معرفي توانمنديها، آشنايي دانشجويان با دستاوردها، فعاليتها و پروژههاي اين قرارگاه و تعامل دوسويه با دانشگاه در نگارخانه شهيد آويني دانشگاه تبريز برپا شده است.
اين نمايشگاه تا 29 ارديبهشت جاري از ساعت 8 صبح لغايت 16.30 براي بازديد علاقمندان داير است.
انتهاي پيام/غ30
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 10:28 PM
تشکرات از این پست