جعفري: هواداران تراكتورسازي بيانصافي كردند؛ حركت نصرتي هم حرفهاي نبود
در سه بازي اخير خوب نبودهايم
جعفري: هواداران تراكتورسازي بيانصافي كردند؛ حركت نصرتي هم حرفهاي نبود
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: حرکت نصرتي بعد از به ثمر رسيدن گل دوم حرفهاي نبود.
|
|
|
محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شعارهاي هواداران اين تيم عليه بازيکنان در جريان بازي با سايپا اظهار داشت: به نظر من آنها بي انصافي کردند اما بايد به اين قضيه عميق تر نگاه کرد. اين مسئله به همان جريانات بازي تراکتورسازي و صباي قم برمي گردد. اين همه باشگاه بابت اين موضوع پيگيري کرد، مصاحبه انجام داديم و به داوري معترض شديم اما ديروز شنيدم که سازمان ليگ داور اين مسابقه را به عنوان بهترين تيم داور هفته سي و دوم انتخاب کرده است. اين رفتار هواداران را بايد در اين مسئله جستجو کرد.
وي در پاسخ به اين سوال که ديروز هواداران تراکتورسازي عليه تيم خود شعار مي دادند و اين مسئله نمي تواند ربطي به جريان بازي با صبا داشته باشد، گفت: واقعيت اين است که ما از بازي سپاهان به اين طرف نتوانستيم بازي هاي خوبي ارائه دهيم. حتي در اين باره کادرفني بين خود اين بحث را دارد. اين موضوع بايد بررسي شود. من بايد با بچه هاي تيم صحبت کنم. تيم در موقعيت حساس کسب سهميه آسيا است و بايد کالبد شکافي کنيم.
مديرعامل تراکتورسازي ادامه داد: اين را هم نبايد فراموش کرد که در پايان فصل بسر مي بريم و بازيکنان خسته هستند. از طرفي کمالوند هم به آن اشاره کرد که ما کم آورديم چون تيم کم مهره اي بوديم و در طول فصل از 12، 13 بازيکن بيشتر استفاده نکرديم. وقتي تيم رمق نداشته باشد يک جايي خودش را نشان مي دهد.
جعفري در مورد شعارهايي که عليه بازيکنان تيم به خصوص نصرتي داده شد، به فارس گفت: بعد از آن پنالتي فضاي ورزشگاه عوض شد و بازيکنان را تحت فشار قرار دادند. اگر تا ديروز مي گفتيم تراکتورسازي دنبال سهميه آسيا است به دليل همدلي بازيکنان و هواداران بود اما شکافي که ديروز بين هواداران و تيم ايجاد شد انسجام ما را بهم ريخت و ما بايد صريح با هواداران خود حرف بزنيم.
مديرعامل تراکتورسازي در مورد حرکت محمد نصرتي پس از گل تساوي تراکتورسازي و اعتراض او به رفتار هواداران تيم اظهار داشت: بعد از اينکه نصرتي يک پنالتي به تيم سايپا داد هواداران عليه او موضع گرفتند و شعارهايي دادند. به هر حال هوادار کم طاقت است. من حرکت آنها را تاييد نمي کنم اما نصرتي به عنوان بزرگتر تيم نبايد به سمت آنها مي رفت. وقتي ما مدام مي گوييم هواداران "ولي نعمتمان " هستند نبايد براي جبران شعارهايشان به سمتشان برويم. اين حکرت نصرتي غير حرفه اي بود. نبايد در چنين شرايطي عجله کرد و رفتار بدي از خود نشان دهيم.
جعفري در مورد قضاوت محسن قهرماني گفت: فکر مي کنم به دليل شرايط ورزشگاه و شعارهايي که هواداران مي دانند تيم داوري در گرفتن اين پنالتي لجاجت کرد. به هر حال کارشناسان بايد اين را بررسي کنند. هوادار ما هم بايد بداند که ميدان مسابقه ميدان جنگ نيست.
|
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 8:58 PM
تشکرات از این پست