فكر كنم اولين بار بود در خط دفاع بازي ميكردم
هافبك پرسپوليس گفت: مقابل سپاهان به مراتب بهتر از گذشته بازي كرديم اما دليل نوسان زياد تيم را نميدانم.
مازيار زارع در خصوص بازي مقابل سپاهان اظهار داشت: به دليل مصدوميت و محروميتهايي كه داشتيم بازيكنان زيادي را در ديدار برابر سپاهان در اختيار نداشتيم اما ساير بچهها جاي مصدومها و محرومها را پر كرده بودند.
وي افزود: بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتيم و اگر باهوش بوديم ميتوانستيم از فرصتهايمان يك گل بسازيم. مقابل سپاهان به مراتب بهتر از گذشته بازي كرديم اما دليل نوسان زياد تيم را نميدانم.
زارع گفت: سپاهان تيم دست و پا بستهاي نيست. شما به نيمكت اين تيم توجه كنيد و در مقابل ما در اين بازي چه بازيكناني را نداشتيم اما اين بازي تمام شد و قهرماني سپاهان مباركش باد.
اين بازيكن در جواب سؤالي در خصوص حضورش در خط دفاع عنوان كرد: دايي به من گفت كه ميخواهيم در اين بازي دفاعم را قرص نگه داريم من هم گفتم با كمال ميل و با تمام انگيزه اين كار را خواهم كرد. به نظرم اولين باري بود كه در خط دفاع به ميدان ميرفتم و اميدوارم نمره خوبي گرفته باشم.
زارع در پايان در جواب اين سؤال كه آيا در جام حذفي سپاهان را شكست خواهيد داد گفت: همه با دايي يكدل شدهايم تا خواستههاي او را برآورده كنيم. ميخواهيم به آسيا برويم پس راه ديگري نداري وم بايد در جام حذفي موفق شويم.