0

توهين بي سابقه بازيگر سينما به دولت و رئيس جمهور

 
monaaa
monaaa
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 1073
محل سکونت : مازندران

توهين بي سابقه بازيگر سينما به دولت و رئيس جمهور


به دنبال سياست هاي باز فرهنگي دولت دهم که در نوع خود کم سابقه بوده است، گلشيفته فراهاني بازيگر سينماي ايران در اظهاراتي توهين آميز و غير اخلاقي در گفتگو با روزنامه انگليسي گفت: دولت استبدادي احمدي‌نژاد هنرمندان ايراني را تحت فشار قرار داده است. 

به گزارش جهان، آبزرور در گزارش خود مي نويسد: گلشيفته فراهاني اکنون مي‌داند که هنرمند بودن در ايران تا چه اندازه دشوار است. او در سال ???? نخستين بازيگر زن ساکن ايران بود که در طي سي سال بعد از انقلاب در يک فيلم عظيم هاليوودي ظاهر شد. 

گلشيفته اميدوار بود که با بازي در کنار بازيگراني چون راسل کرو و لئوناردو دي کاپريو در فيلم پيکره دروغ‌ها که نقدي بر سياست‌هاي آمريکا در خاورميانه بود، در ايران مورد توجه قرار گيرد اما او در اشتباه بود چون وقتي به ايران بازگشت، هفت ماه بازجويي شد! 

به نوشته آبزرور، هفته گذشته، دستگيري جعفر پناهي، کارگردان سرشناس و معترض ايراني، خشم گلشيفته فراهاني را نسبت به نظام ايران برانگيخت. 

وي در گفتگو با آبزرور درباره اين موضوع مي‌گويد: ما از اين بابت بسيار خشمگينيم. جعفر شايد تنها فيلمسازي است که از داخل ايران هنوز حرف مي زند. بيشتر فيلمسازان ايراني حرف نمي‌زنند چون ترجيح مي‌دهند کار کنند. من اين را درک مي کنم اما جعفر تنها کسي بود که شهامت داشت حرف بزند. 

به گزارش آبزرور، گلشيفته فراهاني که وقتش را اکنون در پاريس، صرف موسيقي و فعاليت هاي بازيگري‌اش مي‌کند، از نقش جديد خود به عنوان يک منتقد تبعيدي راضي نيست اما مي گويد: اين جا اسلحه بالاي سرت نيست. تو مي توني آزادانه حرف بزني! 

... همانگونه که مشاهده شد، انتساب تهمت استبداد به دولت جمهوري اسلامي و رئيس جمهور، مطلبي نيست که از طرف يک عضو اپوزيسيون يا يک فعال گروهک هاي سياسي ضد نظام مطرح شده باشد؛ بلکه بازيگري که پس از انجام امري مخالف قانون و عرف، به جاي برخورد قانوني مورد حمايت ويژه دستگاه هاي اجرايي در حوزه فرهنگ قرار گرفته، مطالب موهن مورد نظر را بيان نموده است.

اين اظهارات ضد دولت در گذشته نيز توسط بازيگراني چون هديه تهراني، فاطمه معتمد آريا و ... مطرح شده بود که متأسفانه پاسخ غير منصفانه و در عين حال قابل پيش بيني اين افراد حاکي از اعمال سياستهاي نابجاي دولت مي باشد.

بي ترديد مواردي از اين دست يأس و نا اميدي هنرمندان حقيقي و در مقابل تشويق افراد ساختار شکن را به همراه خواهد داشت
.


 

امیرالمومنین علی علیه السلام :

کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش

او را بــه جایى نخواهد رسانیــد.
نهج البلاغه ، حکمت 23

 

یک شنبه 26 اردیبهشت 1389  7:55 PM
تشکرات از این پست
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:توهين بي سابقه بازيگر سينما به دولت و رئيس جمهور

اولا این غلطا به این خانم و امثالهم نیومده.
دوما چشم آقایون وزارت ارشاد روشن سیاست در های باز را ادامه بدن تا امثال این خانم یکی یکی روی خود را نشان دهند.(شمقدری هم گفته از نظر من سنتوری هم می تونه اکران شه)

راستی بچه ها یه اسم روی این خانم گذاشته بودند جالب بود :   گلشیفته خود شیفته

 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

دوشنبه 27 اردیبهشت 1389  1:20 AM
تشکرات از این پست
sepahbod
sepahbod
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 50

پاسخ به:توهين بي سابقه بازيگر سينما به دولت و رئيس جمهور

به نظر من اين اظهارات زياد مهم نيست چون اولا ايشون خيلي سرشناس نيست دوما اينقدر از اينطرف و انطرف به رئيس جمهور حمله ميشه كه اين ديگه به حساب نمياد 
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389  3:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها