ناصر شهنازي:
صادقانه به تيم ملي خدمت ميكنم
همكاري با ولاسكو بهترين كلاس آموزشي براي من است
مربي تيم ملي واليبال گفت: تمام توان خود را صادقانه براي موفقيت تيم ملي به كار ميبندم و تلاش ميكنم دانستههاي خود را از واليبال و واليباليستهاي ايران در اختيار ولاسكو قرار دهم.
ناصر شهنازي كه به تازگي از سوي ولاسكو براي مربيگري در تيم ملي برگزيده شده است، در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ولاسكو اسم بزرگي است. وقتي در واليبال حرفي از مربي زده ميشود، اولين گزينهاي كه به ذهن علاقمندان اين رشته ورزشي ميرسد نام خوليوو ولاسكو است. شايد آرزوي هر مربي باشد كه بتواند در كنار ولاسكو كار كند و من واقعا خوشحالم كه افتخار همكاري با اين مربي بزرگ را پيدا كردم. متاسفانه آموختن دستاوردهاي نوين ورزش براي بسياري از علاقمندان ايراني آسان نيست و همكاري با ولاسكو در تيم ملي خود ميتواند بهترين كلاس آموزشي براي من باشد.
شهنازي با اشاره به چگونگي دعوت ولاسكو براي همكاري از وي يادآور شد: سرمربي تيم ملي تا مدتي پيش هيچ شناختي از من نداشت و قبل از بازي تيم كرمان برابر پيكان با من آشنا شد. وي تمرينات تيم پيكان و همچنين شيوه هدايت تيم كرمان را توسط من در بازيهاي ليگ برتر ديد و پس از پايان بازيهاي كرمان در ليگ از من براي همكاري دعوت كرد، البته اطمينان دارم كه رييس فدراسيون هم روي همكاري من با تيم ملي نظر مثبتي داشت. به هر حال من از همه كساني كه زمينه اين همكاري را فراهم آوردند تشكر ميكنم. اكنون وظيفه شرعي و ملي خود ميدانم كه با تمام توان در خدمت تيم ملي باشم و دانستههاي خود را درباره بازيكنان ايراني در اختيار سرمربي تيم قرار دهم.
سرمربي تيم كرمان درباره انتقادهايي كه تا پيش از اين از وي صورت ميگرفت، گفت: عزت و احترام هر كسي را خدا ميدهد. ميگويند خدا دو بار ميخندد، اول زماني كه گروهي بخواهند كسي را ذليل كنند و دوم زماني كه گروهي بخواهند كسي را بزرگ كنند. من هيچ وقت به هجمهاي كه عليه من بوده كاري نداشتم و هميشه تلاش كردم كارم را به بهترين شكل انجام دهم. وظيفه من خدمت به واليبال بوده است و فكر ميكنم وجدان مردم درباره عملكرد من در تيم ملي پايه و همچنين باشگاه كرمان قضاوت خواهد كرد.