0

هاشميان: بي‌انگيزگي بازيكنان سپاهان به خودشان مربوط است

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

مهاجم پرسپوليس گفت: ما انگيزه داريم و بي انگيزگي سپاهاني‌ها در ديدار با پرسپوليس به خودشان مربوط است.

وحيد هاشميان گفت: مصدوميت جزئي دارم، اما روز گذشته تا جايي که در توانم بود تمريناتم را انجام دادم و اميدوارم به بازي سپاهان برسم و اذيت نشوم.
 وي با اعلام اينکه اگر مي‌گوييد سپاهان قهرمان شده ، پس ديدارش با پرسپوليس چه حساسيتي مي‌تواند داشته باشد، افزود: براي ما فرقي نمي‌کند، آنها با چه انگيزه‌اي مقابل پرسپوليس به ميدان مي‌‌‌آيند. ما مي‌خواهيم براي کسب سهميه آسيا بهترين بازي‌مان را انجام دهيم. ما انگيزه داريم و بي انگيزگي سپاهاني‌ها نيز به خودشان مربوط است.

هاشميان در مورد عملکردش تأکيد کرد: ابتداي فصل با مصدوميتي که به سراغم آمد از آمادگي دور شدم اما در ادامه به روزهاي اوج رسيدم. اگر هم ديديد در مقطعي بد بازي کردم به اين دليل بود که پرسپوليس هم در آن مقطع بازي‌هاي خوبي انجام نمي‌داد و من هم نتوانستم آن‌طور که مي‌خواهم بازي کنم، اما در مجموع وضعيت بازيکن با تيم مرتبط است.
 وي در مورد اينکه چه نمره‌اي به خودش مي‌دهد، گفت: اين سؤال کارشناسي شده نيست چراکه در فوتبال هر مسابقه شرايط خاص خودش را دارد و من نمي‌توانم براي عملکردم در پرسپوليس براي خود نمره اي بدهم.

مهاجم پرسپوليس در مورد فصل آينده گفت: فعلا به فکر بازي‌هاي آينده پرسپوليس هستم و پس از پايان فصل زمان داريم تا در اين مورد تصميم‌گيري کنم، اما در اين زمينه نبايد عجله کرد.

یک شنبه 25 اردیبهشت 1390  8:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها