0

ظهور رقيب جديد براي معصومي و آذرشكيب

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

سيد احمد رسولي:
از هيچ كس نمي‌ترسم؛ مي‌خواهم براي ملي پوش شدن بجنگم

سيد احمد رسولي با قهرماني در وزن 120 كيلوگرم جام شهيد شيرودي نويد ظهور يك رقيب جدي براي فردين معصومي، محمدرضا آذرشكيب و كميل قاسمي در مسابقات انتخابي تيم ملي كشتي آزاد داد.

رسولي در گفت‌وگو با خبرنگار كشتي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اين چند ماه تمرينات خوبي زير نظر حسيني، اوليايي نژاد و زينعلي داشتم و بدنم در جام شيرودي آماده بود. در اين مسابقات فكر پوئن دادن هم نبودم، چه رسد به اين كه بخواهم ببازم.

اين كشتي‌گير گلستاني در مورد افت خود در جام تختي گفت: نمي دانم در آنجا بدشانسي آوردم يا بدنم جواب نداد، اما پس از جام تختي تمرينات خوبي داشته‌ام و حالا هم بايد آماده‌تر شوم، چون حريفان سرسخت‌تري در مرحله نهايي انتخابي تيم ملي دارم.

رسولي در پاسخ به اين سوال كه آيا ترس از كشتي گرفتن با رقباي شاخص وزن 120 كيلوگرم نداري؟ گفت: اگر ترس داشتم كه در جام شيرودي اين گونه فن نمي‌زدم. از هيچ كشتي گيري نمي‌ترسم و مي خواهم بجنگم تا ملي پوش شوم. سال قبل 103 كيلوگرم بودم، اما حالا 110 كيلو شده‌ام و آماده‌تر هستم. به نتايج مسابقات انتخابي تيم ملي اميد زيادي دارم.

وي در پايان با تشكر از مربيانش گفت: در جام شيرودي عسكري حاجي نيا، حامد زارعيان، پري نژاد، كشتي‌گير گرجستان و محسن رضايي را شكست دادم. اين كشتي‌گير گرجستاني در جام جهاني ملي پوش بود و دو سال قبل در باكو به او باخته بودم.

یک شنبه 25 اردیبهشت 1390  11:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها