قهرمان وزن 84 كيلوگرم: دوبنده تيم ملي كشتي را نشانه رفته ام
تهران- قهرمان وزن 84 كيلوگرم جام شهيد شيرودي در حالي براي كسب دوبنده تيم ملي كشتي آزاد كشورمان خط و نشان كشيد كه به تازگي در يك وزن بالاتر موفق به شكست تمامي مدعيان و ايستادن روي سكوي نخست مسابقات شد.
|
|
|
'ميثم مصطفي جوكار' ملي پوش اسبق تيم كشتي آزاد كشورمان روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا خاطر نشان كرد: در شرايطي به جام شهيد شيرودي آمده و در يك وزن بالاتر به مصاف حريفان رفتم كه نشان دهم از اين پس در وزن 84 كيلوگرم كار خود را ادامه مي دهم.
وي افزود: خوشبختانه اين مساله نيز با قهرماني من همراه شد و توانستم گام نخست را محكم بردارم. البته به خوبي مي دانم كه تا رسيدن به دوبنده تيم ملي راه سختي وجود دارد،اما اين قهرماني عزم مرا براي رسيدن به هدف اصلي ام جزم كرده است.
جوكار با اشاره به حضور در مرحله نهايي رقابتهاي انتخابي تيم ملي كه اوايل تيرماه برگزار خواهد شد،گفت: تمرينات منسجم و خوبي را در اردوي تيم ملي پشت سرگذاشتم و فكر مي كنم تا آن زمان بتوانم به آمادگي بيشتري دست يابم و به هر حال من براي موفقيت در اين پيكارها برنامه ريزي كردم و با تمام توان به ميدان مي روم.
آزادكار همداني اردوي تيم ملي تصريح كرد: كادر فني با برپايي رقابت هاي انتخابي تيم ملي، تصميم درستي براي گزينش برترين و آماده ترين نفرات براي حضور در رقابتهاي جهاني 2011 استانبول گرفته است، چراكه اين ميدان فرصت خوبي براي مدعيان دوبنده تيم ملي است تا بتوانند در ميدان مسابقه توانمندي و لياقت خود را اثبات كنند.
وي اظهار داشت:عادت به پيش بيني ندارم و معتقدم كه هر ورزشكاري بايد در ميدان مسابقه خودنمايي كرده و در رويارويي با حريفان و مدعيان، جايگاه خود را اثبات كند. به همين دليل من هم از هم اكنون تمام فكر و ذهن خود را معطوف تمرين و كسب نتيجه در رقابتهاي انتخابي تيم ملي مي كنم.
جوكار در خاتمه به همكاري و حمايت كادر فني تيم ملي نيز اشاره كرد و افزود: بديهي است كه حمايت هاي كادر فني و همكاري مربيان براي حضور من در تمرينات اردوي تيم ملي نيز توانست در اين موفقيت تاثيرگذار باشد و اميدوارم بتوانم با موفقيت هاي بعدي، حسن اعتماد كادر فني را به خوبي پاسخ دهم.