پرچم ولايت ملت ايران را به هدف ميرساند
معاون سياسي استاندار زنجان:
پرچم ولايت ملت ايران را به هدف ميرساند
خبرگزاري فارس: معاون سياسي استاندار زنجان گفت: پرچم ولايت، ايران را به هدف ميرساند.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، اباصلت سياح ظهر امروز در جلسه سوم خرداد با اشاره به اينكه فتح خرمشهر يكي از سر فصلهاي مهم پايداري ملت ايران در سالهاي گذشته است، اظهار داشت: دوام و بقاي انقلاب در 33 سال گذشته فرهنگ انقلابي، بسيجي و اسلامي ملت ايران است.
وي دشمن در تمام اين سالها غبار آلودترين فضاهايي را با هجمههاي سنگين براين انقلاب و نظام تحميل كرده، اما تبعيت ملت ايران از مقام ولايت نقشههاي شوم آنها را هميشه خنثي كرده است.
معاون سياسي استاندار زنجان يادآور شد: چيزي كه انقلاب را تا انقلاب جهاني مهدي (عج) رهنمون ميشود، انقلاب اسلامي ايران است.
اين مسئول با بيان اينكه افتخارات، مقاومت و ايثاري كه در هشت سال دفاع مقدس رقم خورد به تبعيت از ولايت بود، ابراز داشت: از اين به بعد نيز اين ولايت است كه ما را به هدف ميرساند.
سياح با اشاره به اينكه كسي به جز ولايت نميتواند براي انقلاب اين همه زحمت بكشد، گفت: اگر موفقيتي در 33 سال گذشته حاصل شده به دليل اطاعت از رهبري بوده و همه ملت ايران آن را به خوبي درك ميكنند.
معاون سياسي استاندار زنجان با بيان اينكه 33 سال تجربه گران قيمت به صورت مجاني در اختيار جوانان گذاشته شده، خاطرنشان كرد: جوانان بايد مواظب باشند گول حرفهاي به ظاهر زيباي دشمنان اسلام و ايران را نخورند.
وي در ادامه افزود: كشورهاي غربي به ويژه آمريكا كه در اوج توسعه به دليل ترس از ايران همه سيستمهاي نظارتي و هوشمند خود را براي تبليغات عليه جمهوري اسلامي ايران بسيج كردهاند.
سياح عنوان كرد: شايد ايران از لحاظ هوشمندي و نرمافزاري به اندازه كشورهاي غربي نيست، اما تجربه اين چند سال ثابت كرده كه ما درعمل بهتر از آنها جهان را فتح كردهايم.
معاون سياسي استاندار ابراز داشت: دشمنان از آغاز انقلاب سعي كردند، تا انقلاب را از بين ببرند، اما تا به امروز موفق نبوده و در آينده نيز با همت بلند ملت ايران موفق نميشوند.
وي با بيان اينكه پايداري و مقاومت ملت ايران در اين 33 سال با پيروي از ولايت فقيه، رژيمهاي غربي را دچار چالش كرده، يادآور شد: اكنون كشور ما با طرح جديد نحوه حاكميت در دنيا به عنوان الگو در جهان مطرح است.
اين مسئول اذعان داشت: اكنون جواناني در ايران داريم كه جبهه و جنگ را نديدند، اما با تمام وجود ايثار، پايداري و شهادت را درك مي كنند.
انتهاي پيام/ن20
شنبه 24 اردیبهشت 1390 11:29 PM
تشکرات از این پست