0

«من همسرش هستم...» آخر هفته در خيابان‌هاي تهران كليد مي‌خورد

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با اضافه شدن مصطفي زماني به گروه بازيگران؛

خبرگزاري فارس: «مصطفي شايسته» از اضافه شدن «مصطفي زماني» به جمع بازيگران «من همسرش هستم...» خبر داد و گفت: اين فيلم آخر همين هفته در خيابان‌هاي تهران كليد مي‌خورد.

«مصطفي شايسته» كارگردان فيلم سينمايي «من همسرش هستم...» در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: با اضافه شدن «مصطفي زماني» به گروه بازيگران پروژه، فيلمبرداري «من همسرش هستم...» آخر هفته در خيابان‌هاي تهران آغاز مي‌شود.
وي در ادامه افزود: فيلمبرداري اين كار حدود 40 تا 45 روز به طول مي‌انجامد و تا زمان شروع فيلمبرداري تعداد زيادي از بازيگران شناخته شده تئاتر به جمع بازيگران اضافه مي‌شوند.
در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: يك زوج جوان به واسطه يك اتفاق دچار مشكل پيش‌بيني نشده‌اي در زندگي خانوادگي خود مي‌شوند.
در فيلم سينمايي «من همسرش هستم...» نيكي كريمي، مصطفي زماني، ميترا حجار، لادن طباطبايي، رعنا نيك رفتار، مينو شيخان، اكبر مددي‌مهر به ايفاي نقش مي‌پردازند.
به گزارش فارس، عوامل اين فيلم عبارتند از:
كارگردان: مصطفي شايسته، مدير فليمبرداري: محمود كلاري، نويسنده فيلمنامه: نازنين ليقواني، طراح صحنه و لباس: سارا سميعي، طراح گريم: سودابه خسروي، مدير توليد: محمد شايسته، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: رضا بختياري‌نيك، منشي صحنه: آناهيد روستا، دستياران كارگردان: سعيد پاكستاني، مهران شهرآشوب، دستيار اول فيلمبردار: محمد ابراهيميان، نورپرداز: كوهيار كلاري، صدابردار: ايرج شهرزادي، دستياران صحنه و لباس: ثمين افتخاري، جواد فاضلي، پژمان حاجي‌پور، مدير تداركات: محمود اتحادي، دستيار تداركات: آرش صالحي، عكاس: علي نيك‌رفتار، امور مالي: مژده باقي، امور اداري: ليلي منفرد، بازيگران: نيكي كريمي، مصطفي زماني، ميترا حجار، لادن طباطبايي، رعنا نيك رفتار، مينو شيخان، اكبر مددي‌مهر، تهيه‌كننده: مصطفي شايسته (محصول هدايت فيلم).
انتهاي پيام/ا

شنبه 24 اردیبهشت 1390  9:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها