پرسپوليس به الوحده هم باخت
پرسپوليس به الوحده هم باخت
پرسپوليس در هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا در خانه الوحده امارات شکست خورد و در قعر گروه سوم قرار گرفت تا وداعي تلخ از آسيا داشته باشد.
|
|
|
ديدار تيمهاي پرسپوليس ايران و الوحده امارات از هفته ششم رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 21 امشب به وقت ايران در حضور حدود 250 هوادار در ورزشگاه آلنهيان ابوظبي برگزار شد که در نهايت اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود الوحده خاتمه يافت.
سالم صالح در دقيقه 12 و محمد الشيهي در دقيقه 70 گلهاي اماراتيها را به ثمر رساندند.
در دقيقه 40 نيز محمد نوري يک موقعيت را با کوبيدن توپ به تير دروازه براي پرسپوليس از دست داد.
دو تيم قبل از اين ديدار از دور رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا حذف شده بودند و نتيجه اين ديدار تأثيري در سرنوشت آنها در جدول رده بندي گروه سوم ايفا نکرد و تنها جاي دو تيم را در جدول ردهبندي عوض کرد به اين ترتيب که پرسپوليس با قعرنشيني از آسيا وداع کرد.
از اين گروه صعود تيمهاي الاتحاد عربستان با 10 امتياز و بنيادکار ازبکستان با 8 امتياز قطعي شده است و اين دو تيم تنها براي تعيين صدرنشين امشب در عربستان به ميدان ميروند.
داور سوري اين ديدار به رحمان احمدي، هادي نوروزي و حميد عليعسگري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
ترکيب پرسپوليس:
رحمان احمدي، حميد عليعسگر، محمد منصوري، سکوبرت، حسين بادامکي، مجتبي شيري، محمد نوري، تياگو (46-مهدي شيري)، هادي نورورزي (65-اميرحسين فشنگچي)، سامان آقازماني و اشپيتيم آرفي (70-هاشميان)
سرمربي: علي دايي
|
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 8:28 PM
تشکرات از این پست