اكنون كه فصل زردآلو است بهتر است فرصت را غنيمت شمرده و مرباي اين ميوه
خوشمزه را براي صبحانه تهيه كنيم.
مواد لازم براي
مقدار دو و نيم پيمانه:
زردالو دو نيم
شده: حدود 3 پيمانه، هسته آنها جدا شود.
شكر: يك پيمانه
آب ليمو: 2
قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
• ابتدا كاسهاي را روي كاسه بزرگتري كه حاوي آب يخ است قرار داده و
كنار بگذاريد.
• در ظرفي زردالوها، ميوه و شكر را روي حرارت زياد جوش آوريد، سپس حرارت
را روي متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنيد و كفهاي ايجاد شده روي
ظرف را جدا كرده، دور بريزيد.
• وقتي مربا كمي غليظ شد ( حدود 5 دقيقه پس از جوشاندن) آن را از روي
حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوري از آن را درون كاسهاي كه روي
ظرف آب يخ قرار دادهايد بريزيد و30 ثانيه صبر كنيد سپس كاسه را كمي مايل
كنيد و اگر مربا خيلي راحت روان شد دوباره ظرف مربا را روي حرارت قرار
دهيد و به مدت يك تا دو دقيقه ديگر آن را حرارت دهيد ولي اگر در مرحله تست،
مربا كمي سخت حركت كرد، مربا آماده است و ميتوانيد آن را از روي حرارت
برداريد.
• مقدار مرباي مورد نياز را برداشته و دماي آن را به دماي اتاق برسانيد،
سپس بقيه آن را درون ظرف مخصوص مربا كه از قبل با آب جوش استريليزه شده،
بريزيد و درب آن را محكم ببنديد و درون يخچال قرار دهيد.