0

باز هم کريستيانو رونالدو

ali367
ali367
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 33

باز هم کريستيانو رونالدو

اين پيروزي در حالي حاصل شد که رئال با دريافت نخستين گل از ميزبان خود عقب افتاده بود. مايورکا يکي از اميدهاي راهيابي به مسابقات فصل آينده ليگ قهرمانان در دقيقه شانزدهم با گل " آريتز آدوريز " جلو افتاد اما ده دقيقه بعد رونالدو با استفاده از يک اشتباه خط دفاعي حريف گل تساوي را به ثمر رساند و در دقيقه 57 يک گل ديگر بر آن افزود.
  يک حرکت انفجاري و قدرت تمام کنندگي عالي وي در دقيقه 72 باعث شد تا رونالدو نخستين هت تريک خود را براي رئال به ثمر رسانده و تعداد گل‌هايش را در اين فصل به 25 گل افزايش دهد.
يک ضربه چيپ " گونزالو هيگوين " در دقيقه 81 گلزني رئال را تکميل کرد و تعداد گل‌هايش را به عدد 26 رساند تا اين بازيکن آرژانتيني با پنج گل کمتر پشت سر ليونل مسي مهاجم هموطن خود در بارسلونا قرار گيرد.
  در حالي که دو بازي تا پايان فصل باقي مانده است ، بارسا مدافع قهرماني لاليگا که سه شنبه شب به يک پيروزي مشابه چهار بر يک بر "تنه‌ريف" دست يافته تنها با يک امتياز اختلاف در صدر جدول قرار دارد و بايد براي انجام يک ديدار دشوار شنبه شب به خانه سويا برود.
اين در حالي است که رئال در خانه ميزان آتلتيک بيلبائو است.
  رونالدو گرانقيمت ترين بازيکن جهان که ظاهرا در حال انجام يک ماموريت شخصي براي قهرمان کردن رئال در نخستين فصل بازي خود در اين تيم است ابراز اميدواري کرده است که بارسلونا در برابر سويا امتياز از دست بدهد.
  وي با اشاره به فشار فزاينده اي که پس از پيروزي بارسلونا بر يارانش وارد شده بود گفت: با اين حال ما توانستيم به رغم اين فشار به يک پيروزي مشابه دست يابيم و من از کمک هم تيمي هايم به من براي گلزني تشکر و قدرداني مي کنم.
  وي افزود :" ما اميدواريم بارسلونا در خانه سويا امتياز از دست بدهد و متعاقبا تنها کاري که ما مي توانيم انجام دهيم پيروزي بر اتلتيک در خانه است. ما اميدواريم و واقعا قصد داريم قهرمان شويم." 

پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389  11:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها