0

دستگاه چندرسانه‌اي پيشرفته براي نسل جديد خودروها

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

دستگاه چندرسانه‌اي پيشرفته براي نسل جديد خودروها

شركت پايونير موفق به ساخت سيستم مسيرياب و چند رسانه‌اي جديدي براي انواع خودروها شده كه NavGate AVIC-F9110BT نام گرفته و نسبت به مدل‌هاي پيشين با تفاوت‌هاي فراوان در اختيار كاربران قرار مي‌گيرد.

 اين سيستم جديد شامل نمايشگر 8/5 اينچي لمسي مي‌شود كه تصاوير در آن با كيفيت WVGA به نمايش درمي‌آيند.
شركت سازنده اين سيستم را به صورت پيش‌فرض به نقشه ديجيتالي 44 كشور اروپايي مجهز كرده است كه البته كاربران مي‌توانند با اتصال اين سيستم به اينترنت، اين نقشه‌ها را به صورت مستمر به‌روز كنند.
اين دستگاه ديجيتالي قابليت پشتيباني از كارت حافظه SD را دارد و به يك ورودي USB نيز مجهز شده است. دستگاه جديد شركت پايونير قابليت اجراي ديسك‌هاي CD و DVD را براي افراد فراهم مي‌كند و سيستم ويژه آن امكان اتصال به انواع دستگاه‌هاي چندرسانه‌اي همراه را فراهم مي‌آورد.
اين محصول كه به سه خروجي RCA مجهز شده، آمپلي‌فاير 50 واتي را در خود جا داده است و با استفاده از سيستم بلوتوث، با تمام دستگاه‌هاي ديجيتالي قابل‌حمل موجود در خودرو ارتباط برقرار مي‌كند.
اين دستگاه به‌طور رسمي از ماه ژوئيه به بازار عرضه مي‌شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389  11:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها