0

مدل "دستيابي به دانش‌آموز طراز انقلاب " طراحي شد

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

مدل "دستيابي به دانش‌آموز طراز انقلاب " طراحي شد

رئيس نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي گفت: مدل "عزيمت دانش‌آموزي تا جنبش نرم‌افزاري " با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبري در زمينه توسعه جنبش نرم‌افزاري و نهضت توليد علم طراحي شد كه به دستيابي به دانش‌آموز طراز انقلاب منتهي خواهد شد.


سيدحسن سيدابراهيم در نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي كه امروز در اردوگاه شهيد باهنر برگزار شد، اظهار داشت: طبق سند چشم‌انداز بيست ساله و افق سال 1404، ايران بايد قدرت اول علمي منطقه باشد؛ با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبري در خصوص توسعه جنبش نرم‌افزاري و نهضت توليد علم، در مؤسسه علمي آينده‌سازان مدل عزيمت دانش‌آموزي تا جنبش نرم‌افزاري را پس از مدت‌ها مطالعه و پژوهش طراحي كرديم.

وي در ادامه بيان كرد: نهضت توليد علم بايد در دوران دانش‌آموزي اتفاق بيفتد و اگر بخواهيم در آينده جزء نخستين كشورهاي توليدكننده علم باشيم، بايد از همان ابتدا دانش‌آموزان را با فرهنگ توليد علم آشنا كنيم.

رئيس نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي گفت: مدل عزيمت دانش‌آموزي تا جنبش نرم‌افزاري با در نظر گرفتن ويژگي‌هاي دوران نوجواني، شرايطي كه يك دانش‌آموز بايد طي كند تا تبديل به دانش‌آموز طراز انقلاب شود را طراحي كرده است، در مسير طراحي اين مدل به بررسي سخنان مقام معظم رهبري پرداختيم و متوجه شديم كه ايشان بر جرأت و قدرت علمي تأكيد داشتند؛ بر اين اساس مقدمات نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي كشور را طراحي كرديم.

سيدابراهيم ادامه داد: تقويت خودباوري علمي در بين دانش‌آموزان، زبده‌پروري در راستاي عزيمت دانش‌آموزان تا جنبش نرم‌افزاري، احياء، تثبيت و تقويت گفتمان علمي در فضاي دانش‌آموزي، زمينه‌سازي براي بروز خلاقيت و افزايش پويايي و نشاط جمعي در قالب ارائه آثار و دستاوردهاي گروهي، تقويت روحيه تحقيق، پرسشگري،‌ ابداع و ابتكار در بين دانش‌آموزان و افزايش جرأت و قدرت علمي دانش‌آموزان براي تحقق جنبش نرم‌افزاري و نهضت توليد علم از اهداف جشنواره طلوع استقلال علمي است.

وي در خصوص محورهاي اين جشنواره عنوان كرد: كاوشگران (اختراعات و ابتكارات)، تحليلگران (تحليل و بررسي كتاب درسي دين و زندگي)، ايده‌پردازان (ايده‌هاي برتر)، پژوهشگران (مقالات علمي) و فن‌آوران (توليدات چندرسانه‌اي، وبلاگ، پاورپوينت، كليپ، انيميشن و محصولات موبايل) محورهاي نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي است.

رئيس نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي با اشاره به اينكه از دهه فجر سال گذشته به دبيرستان‌هاي سطح كشور فراخوان جشنواره را ارسال كرديم، اظهار داشت: مهلت ارسال آثار تا 15 فروردين 90 بود كه بيش از 7 هزار و 600 دانش‌آموز از يك‌هزار و 150 دبيرستان سراسر كشور در اين جشنواره شركت كردند و در نهايت 2 هزار اثر، ارزش و قابليت داوري پيدا كرد و امروز از 50 نفر از رتبه‌هاي برتر كشوري در محورهاي اعلام‌شده تقدير ‌شود.

وي اضافه كرد: در خصوص اين جشنواره، دو انديشه ايجاد شور و نشاط علمي در فضاي دانش‌آموزي و ايجاد دغدغه در دانش‌آموزان براي دستيابي كشور به استقلال علمي به منظور جلوگيري از فرار مغزها و عمل به سخنان مقام معظم رهبري در جهت استقلال علمي كشور مد نظر بود.

سيدابراهيم در خصوص ويژگي نخستين جشنواره طلوع استقلال علمي گفت: در اين جشنواره دانش‌آموزان محور اصلي بودند چرا كه دبير اجرايي اين جشنواره در مدرسه، مسئول انجمن اسلامي مدرسه بوده است.

به گزارش توانا، در نخستين جشنواره طلوع استقلال ملي 600 رابط اجرايي كه شامل كادر آموزشي مدرسه بودند، حضور مستقيم داشتند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 18 اردیبهشت 1390  10:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها