![گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org](http://persian-star.net/1390/2/18/khanedari3/24.jpg)
مواد لازم :
• بادمجان درشت : 10 عدد
• گلکلم متوسط : نصف گلکلم
• هویج : 3 عدد بزرگ
• سیر : 20 حبه کوچک
• فلفل سبز : (مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
• نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
روش تهیه :
بادمجانها را در فر یا کبابپز کبابی میکنیم تا کاملا پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. (یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آن میریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی به آن نمیریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم. نمک آن را هم بچشید چون به مخلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک کمی نیاز باشد.
این نوع ترشی بسیار ملایم و خوش طعم است.