![](http://www.mobin-group.com/image/reg/images2/roozaane/1170/3bcjvfat2swbvi9vmjgd.jpg)
یه روزی اولین پلاگینی که روی مرورگرهامون نصب میکردیم ، فلش بود . چون داخل هر سایتی که میرفتیم ، فلش جزو جدایی ناپذیرشون بود . خلاصه ادوب با این ابزار کاربردیش حسابی جولان میداد .
تا اینکه کم کم سر و صداهایی به گوش رسید . خبرهایی از به وجود اومدن نسل جدید HTML بود . HTML 5 اومد با امکانات گسترده ای که در اختیار طراحان وب میگذاشت ، کم کم فلش رو با چالش مواجه کرد .
فلش هم از بد روزگار ، کم کم مشکلات امنیتیش یکی پس از دیگری توسط هکرها و برنامه نویس ها کشف شد .
همه این دلایل دست به دست هم داد تا HTML 5 بیاد و جای فلش رو بگیره . تا جایی که الان میبینم که بعضی از وبسایت ها دیگه واسه نشون دادن ویدئوهاشون از HTML 5 به جای فلش استفاده میکنن . موسیقی ها رو میشه با قدرت HTML 5 گوش داد . حالا هم که سر و کله بازی هایی پیدا شده که دیگه نیازی به فلش ندارن و قدرت خودشونو از HTML 5 میگیرن .
البته این رو هم بگم که هنوز فلش از دور رقابت خارج نشده ولی پیش بینی میشه که کم کم باید به پایان خودش ، سلام کنه .
توی این مطلب قصد دارم تا ۲۰ بازی جذاب و زیبا که توسط HTML 5 ساخته شدن رو به شما معرفی کنم .
روی هر لینکی که کلیک کنید ، به صفحه بازی میرید.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه