0

استيلي: کسي که به بازيکنان پرسپوليس زنگ مي زند من نيستم

masoud2star
masoud2star
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2823

استيلي که خيلي مايل به حرف زدن نيست، در ادامه مي‌گويد: شايعاتي که در مورد حضور من در پرسپوليس وجود دارد واقعي نيست. دفعه پيش هم همه مي‌گفتند من سرمربي مي‌شوم اما قطبي سرمربي شد.

حمید استیلی، با چهره جدیدش، شباهت کمی به گذشته دارد. او با ریشی بلند و چهره‌ای خسته در انتظار پایان روزهای عزاداری برادر جوانش است. برادری که حالا که 40 روز از فوت او می گذرد ولی داغش هنوز تازه است.

به گزارش گل، استیلی در این روزها بسیار مورد توجه رسانه‌هاست. رسانه‌ها از او به عنوان سرمربی بعدی پرسپولیس یاد می‌کنند. کسی که به واسطه دوستی با حبیب کاشانی، شانس بسیار زیادی برای حضور در پست مورد علاقه اش دارد. اما علی دایی در مصاحبه‌ای با سایت گل حرف‌های تازه‌ای علیه مربی بعدی پرسپولیس به زبان آورد و گفت: نقل و انتقال و جابه‌جایی حق طبیعی باشگاه است اما اینکه از حالا به بازیکنان زنگ بزنند و بگویند مراقب پایت باش، ما برای فصل بعد روی تو حساب کرده‌ایم اصلا درست نیست.

منظور دایی به روشنی به حمید استیلی برمی‌گردد اما همبازی سابق دایی در تیم ملی با تکذیب این ماجرا می‌گوید: کسی که به بازیکنان پرسپولیس زنگ می‌زند من نیستم. اصلا دلیلی هم ندارد این کار را بکنم.

استیلی که خیلی مایل به حرف زدن نیست، در ادامه می‌گوید: شایعاتی که در مورد حضور من در پرسپولیس وجود دارد واقعی نیست. دفعه پیش هم همه می‌گفتند من سرمربی می‌شوم اما قطبی سرمربی شد...
البته همه می‌دانند که ماجرای قطبی دیگر تکرار نخواهد شد. استیلی حالا اعتمادبه‌نفس یک سرمربی را به دست آورده و این بار پستش را به مربی دیگری تعارف کند.
شنبه 17 اردیبهشت 1390  8:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها