ترشي موسير
موارد لازم:
- سرکه
- نمک
- نعنا خشک کمی
- فلفل وادویه و زردچوبه
دستور پخت
اگه ترشی رو با موسیر
خشک تهیه میکنین برگه هاي موسير خشك را يك الي دو روز در آب قرار
دهيد و سپس بشوييد و درون ظرف بريزيد و روي آن سركه پر كنيد و نمك بزنيد . اگر دوست
داريد تند باشد كمي فلفل و زردچوبه به آن بزنيد و چند روز در آشپزخانه داخل كابينت
بگذاريد و بعد داخل يخچال نگهداري كنيد .
نکات مربوط به تهیه ترشي موسير
اگه با موسیر تازه ترشی درست میکنین میتونین
هم درسته بذارین و هم خرد کنین .
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 12:41 AM
تشکرات از این پست
papeli