براي تهيه اين غذا، ابتدا سينه مرغ را درون آرد و تخممرغ فرو كرده، سپس در
تابه سرخ كنيد و در نهايت با كره و سس ليمو ميل كنيد.
زمان تهيه و پخت: 20 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
سينه مرغ دو نيم شده: 4 عدد، بدون استخوان
تخممرغ هم
زده: يك عدد
آب يك عدد ليموي
متوسط
آرد: يك پيمانه
سبزيجات خشك معطر: يك قاشق چايخوري
كره: يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
آب مرغ: يك و نيم پيمانه
جعفري
تازه: يك قاشق غذاخوري
نمك به مقدار لازم
طرز تهيه:
• درون يك كاسه، نصف آب ليمو را به تخممرغ همزده اضافه كرده، با هم
مخلوط كنيد.
• در كاسهاي ديگر آرد و سبزيجات معطر را با هم مخلوط كنيد.
• سينههاي مرغ را ابتدا درون آرد، سپس درون مخلوط تخممرغ و دوباره در
آرد بغلطانيد.
• هر طرف سينههاي مرغ را درون كره و روغن زيتون به مدت 4- 3 دقيقه سرخ
كرده تا طلايي رنگ شوند.
• آب مرغ و بقيه آب ليمو را به تابه اضافه كنيد و درب تابه را گذاشته،
بگذاريد محتواي درون آن به مدت 8- 6 دقيقه آرام بجوشد.
• قبل از اين كه تابه را از روي حرارت برداريد جعفري را به آن اضافه
كرده و مقدار نمك غذا را نيز تنظيم كنيد.