اين پايگاه يک سرويس اينترنتي رايگان است که به هر کاربر اجازه ميدهد که اطلاعات شخصي مالي خود را به شکلي صحيح مديريت کند.
اين پايگاه فقط براي کاربران آمريکايي و کانادايي بهراه افتاده است و مديران اين پايگاه تصميم دارند که در آيندهاي بسيار نزديک، تعداد کاربران بيشتري بتوانند از خدمات اين سيستم استفاده کنند.
اين پايگاه مجازي براي اولينبار در سال 2006 راهاندازي شد و جالب است که بدانيد، بنيانگذار اين سايت، جواني است که از سيستمهاي سنتي و محاسبه با نرمافزارها و Applicationهايي که مشکلات بسياري داشته و کند عمل ميکنند، خسته شده و تصميم به راهاندازي سرويسي گرفته است که با کمک آن بتواند تمامي امور مالياش را تحت خدمات اينترنتي مديريت کند.
Mint.com از يک ايده ساده شکل گرفته است و به کاربران اين امکان را ميدهد که بتوانند دادههاي مالي خود را به بهترين شکل ممکن مديريت کنند.
جالب است که بدانيد اين پايگاه طي 2 سال گذشته هر سال در جشنوارههايي که در انتهاي هر سال برگزار ميشوند مقام آورده است و جزو رسانههاي آنلاين تاثيرگذار و برتر در جهان انتخاب شده است.
يکي از دلايلي که باعث شده تا اين پايگاه مورد اعتماد کاربران قرار بگيرد اين است که شرکت معتبر و محبوب مايکروسافت از آن حمايت کرده است و همين موضوع هم باعث شده است که استفاده از اين پايگاه براي کاربران به بهترين و مطمئنترين گزينه ممکن تبديل شود.
Mint که اکنون به يکي از بهترين رسانههاي آنلاين در جهان تبديل شده است، از حدود 3 ميليون کاربر برخوردار ميباشد.
مدير اين شرکت اميد دارد که در سالهاي آينده با گسترش سرويسهاي مبتنيبر Cloud Computing تعداد بيشتري از کاربران بتوانند از خدمات اين پايگاه استفاده کنند.
آرون پاتزر Aaron Patzer جواني 25 ساله است که اولين تجربه کارياش در زمينه سرويسهاي اينترنتي در سال 2000 بوده است.
سايت Workhappy.net مصاحبهاي را با او انجام داده است که در ادامه ميخوانيم.
وقتي که 5 سال پيش اين شرکت را تاسيس کردم و براي معرفي آن بهسراغ سرمايهگذارها رفتم، کارم را ابتدا با رفتن پيش 50 نفر شروع کردم و جالب است بدانيد که از ميان اين تعداد، فقط يک نفر از پيشنهادم استقبال کرد و بقيه اعتقاد داشتند که هيچ کاربري حاضر نميشود که اطلاعات مالياش را به دست جواني تازهکار بسپارد.
من از کاربران، مشخصات کامل و رمز حساب بانکيشان را ميخواستم تا بتوانم به اطلاعات مالي آنها دسترسي پيدا کنم.
من براي اينکه بتوانم به هر فرد بهسرعت خدمات مورد نيازش را برسانم، ميبايست اطلاعات را بهطور مستقيم از بانک دريافت ميکردم؛ به همين خاطر کمتر کسي اعتماد ميکرد.
يکي از مسائلي که باعث ايجاد اميدواري زيادي در من شد، همين موضوع بود. سرويس Money Plus هم بعد از اين اقدام مايکروسافت، از ادامه کارش منصرف شد و ما يکهتاز ميدان شديم.
مايکروسافت با حمايتهايي که از پايگاه ما کرد، باعث شد که کاربران بيش از گذشته به ما اعتماد کنند.
ما 24 ساعت روز، در طول 7 روز هفته تمامي سيستمها و قفلها را از طريق تصاوير ويدئويي بهصورت زنده کنترل ميکنيم و تمامي هاردديسک درايوها را در گاوصندوقهاي قفلدار قرار داده و آنها را کدگذاري کردهايم. با اين اوصاف اگر باز هم کسي بتواند هاردديسک را بدزدد، چيزي دستگيرش نخواهد شد.
جالب است بدانيد که حتي کارمندان ما هم نميتوانند رمزها را تغيير دهند.
ما کليدهاي رمزي را به قسمتهاي مختلف تقسيم کرده و در 5 مکان مختلف قرار دادهايم و براي تغيير آن لازم است که 3 نفر بهصورت همزمان از 3 کارت مخصوص به خودشان استفاده کنند.
ميتوان گفت که سيستم ما مانند زيردرياييهاي هستهاي طراحي شده و امنيت بالايي دارد.
پايگاه ما بسيار سريعتر از بانکها کلاهبرداريها را شناسايي کرده و به کاربران اطلاع ميدهد.