0

قلعه نوعی : سپاهان ایده آل و دلخواهم را در فصل آینده لیگ برتر می بینید

ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

قلعه نوعی : سپاهان ایده آل و دلخواهم را در فصل آینده لیگ برتر می بینید

به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال، امیر قلعه نوعی پس از کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر گفت: بارها عنوان کردم که سپاهان ایده آل و دلخواهم را در فصل آینده لیگ برتر می بینید چرا که تیم ما با قهرمانی در لیگ برتر ایران هنوز گام نخست موفقیت را برداشته است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان افزود: بازیکنان ما در دیدار مقابل تیم سخت کوش ابومسلم، بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتند و همچنین موقعیت های فراوانی را بر روی دروازه مشکی پوشان بوجود آوردند که اگر استفاده از این موقعیتها، همراه با دقت و تمرکز می شد قطعا نتیجه مسابقه به سود ما رقم می خورد.

وی تصریح کرد: البته نباید از موقعیت های قابل توجه ابومسلم هم به سادگی بگذریم چرا که بازیکنان این تیم به جز دو گلی که به ثمر رساندند، دو ضربه خطرناک دیگر هم به تیرک دروازه ما وارد کردند و مخصوصا در ضربات ایستگاهی دروازه تیم ما را مورد تهدید قرار دادند.

امیر قلعه نوعی با بیان اینکه ابراهیم توره بدلیل مصدومیت در بازی امروز حضور نداشته است، اذعان داشت: توره یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر کشور است و ما برای کسب نتیجه مطلوب در این دیدار به حضور وی احتیاج داشتیم اما بدلیل مصدومیتی که برایش به وجود آمده بود نتوانستیم از وی استفاده کنیم.

قلعه نوعی افزود: خوشبختانه عدم حضور توره در تیم ما تأثیر گذار نبود و احمد جمشیدیان جانشین خوبی برای این بازیکن سنگالی بود و توانست برنامه ها و خواسته های کادر فنی را تا حدودی در زمین پیاده سازی و اجرا کند.

وی در خصوص قضاوت سعید مظفری زاده در این دیدار گفت: داوری مسابقه بسیار عالی بود و بنده اشتباه خاصی از ایشان ندیدم و به اعتقاد من فقط در مورد کارت زرد به عماد رضا مرتکب اشتباه شد، با این حال مظفری زاده یکی از بهترین های داوری در ایران است و از نظر فیزیکی و فنی در شرایط بسیار مناسبی قرار دارد.

امیر قلعه نوعی با اشاره به اینکه زرد پوشان سپاهان فصل گذشته در رده چهارم لیگ برتر قرار داشته اند، خاطر نشان کرد:  بنده تیم سپاهان را زمانی تحویل گرفتم که مقام چهارم را کسب کرده بود و از اینکه توانستم با این تیم همچون استقلال عنوان قهرمانی را کسب کنم بسیار خوشحالم و امیدوارم این روند صعودی در تیم ما همچنان ادامه داشته باشد.

وی ادامه داد: از منتقدان سپاهان می خواهم تا قرارداد بازیکنان این تیم را با بازیکنان تیمهای بزرگ دیگر مقایسه کنند و بدانند که تیم ما بر روی مدیریت مطلوب سرمایه گذاری کرده است و از نظر بازیکنان ستاره هم تیم ما نسبت به سال گذشته تغییرات منفی داشته است.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان ضمن تشکر از رئیس سازمان لیگ و مسئولین فدراسیون فوتبال، تأکید کرد: اینکه تیمی بتواند در یک ماراتن 34 مسابقه ای عنوان نخست را کسب کند واقعا سخت است و بر همین اساس جا دارد از بازیکنان، کادرفنی و مخصوصا محمدرضا ساکت مدیریت باشگاه فولاد سپاهان که زحمات و تلاشهای بسیار زیادی را در جهت این قهرمانی متحمل شدند، تشکر ویژه ای داشته باشم و جام قهرمانی را به مردم خوب ایران و کارکنان شرکت فولاد تقدیم کنم.

وی در خصوص وضعیت ابومسلم نیز اظهار داشت: افتخارم این است که خراسانی هستم و از اینکه تیم استانم از گردونه مسابقات لیگ برتر حذف شد بسیار ناراحتم و بر همین اساس از مسئولین استان خراسان رضوی استدعا دارم تا چاره ای برای رفع مشکلات مدیریتی فوتبال این استان بیندیشند تا فوتبال خراسان باز هم به روزهای اوج بازگردد.

دوشنبه 13 اردیبهشت 1389  5:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها