0

پاسخ روانبخش به شبهات کدیور

 
dadagholam
dadagholam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 2247
محل سکونت : اصفهان

پاسخ روانبخش به شبهات کدیور

پایگاه 598: به همت بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه هرمزگان همایش "ولایت فقیه دیکتاتور نیست" با سخنرانی حجة الاسلام روانبخش برگزار گردید.

 

دبیر سياسي هفته نامه پرتو با بیان اینکه ولایت فقیه ضامن حاکمیت اسلام و جمهوریت نظام و رای مردم است گفت: ولایت فقیه مخالف دیکتاتوری و استبداد بوده و در طول حیات 31 ساله انقلاب همواره با آن به مقابله برخاسته است. وی در ادامه با یادآوری غائله بنی صدر به بیان مصادیق مقابله ولایت فقیه با استبداد پرداخت.در پایان سخنرانی تریبون آزاد دانشجویی که با استقبال فراوان دانشجویان مواجهه گردیده بود حاضرین در جلسه به صورت شفاف به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

 

در ابتدای برنامه تریبون آزاد، کلیپ سخنرانی محسن کدیور پخش گردید که وی در آن به بیان دیدگاه های انحرافی و شبهات خود در باب ولایت فقیه می پردازد. آقای روانبخش پس از پخش این فیلم در جواب کدیور که مدعی بود "ما روایاتی در باب ولایت فقبه نداریم و اینکه اگر از ولایت اطاعت گردد، انسان از شر شیطان در امان بوده و ماجور است، برای ما ثابت نگردیده است" گفت: این تفکر، منشاء لیبرالیستی دارد و از کسی که به دامان شیطان بزرگ پناه برده، سخنانی بیش از این انتظار نمی رود . روانبخش ادامه داد که: این مطلب در ابتدا در یک موسسه آمریکایی که در کالیفرنیا قرار دارد مطرح گردیده و افرادی چون سروش ، کدیور و ....در حال بیان آن هستند.

 

دبیر سیاسی هفته نامه پرتو در جواب کدیور که بیان کرده بود "ولایت فقیه، فقیه سالاری است نه مردم سالاری و اکثر مردم مخالف ولایت فقیه هستند" بیان نمود: اگر این افراد واقعاً به دموکراسی پایبند بودند، باید پس از انتخابات به رای مردم احترام می گذاشتند و به موجب رای نیاوردن کاندیدای خود(موسوی) آن همه بلوا و آشوب به پا نمی کردند. مردم میهن اسلامی ما در حماسه 9 دی و 22 بهمن اوج ارادت خود را به ولایت فقیه ثابت کردند.

 

شایان ذکر است که در تریبون آزاد دانشجویی، تعدادی اندکی از حامیان جریان فتنه(سبز) نیز به طرح مطالب خود پرداختند که پس از پاسخ های مستدل حجة الاسلام روانبخش، چاره ای جز ترک سالن سخنرانی ندیدند.


 

نوشتیم بسیجی.......کوفیان خواندند لباس شخصی نظام

نوشتیم شهید.......کوفیان خواندند مزدوران نظام

نوشتیم امام خامنه ای.......کوفیان خواندند رهبری

نوشتیم جمهوری اسلامی.......کوفیان خواندندجمهوری ایرانی

هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان 9 دی را بعد از کربلا بخواند

پنج شنبه 9 اردیبهشت 1389  8:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها