0

آش مسدوبه

 
asal59
asal59
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : بهمن 1388 
تعداد پست ها : 45
محل سکونت : اصفهان

آش مسدوبه


اين آش بسيار آسان و با مواد اندك و قابل دسترس تهيه مي شود خصوصاً در فصل پاييز كه اسفناج تازه به بازار مي آيد و چون وعده غذايي سبكي است معمولاً بعنوان شام يا عصرانه مصرف مي شود.

مواد اوليه براي 2 الي 3 نفر

  • نخود 2 قاشق غذاخوري
  • گوشت گوسفندي 50 گرم
  • اسفناج به ميزان مورد نياز (حدود 300 تا 500 گرم)
  • برنج 4 قاشق غذاخوري
  • آب قلم گوساله در صورت تمايل 3 قاشق غذاخوري
  • نعنا داغ كمي
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهيه:

نخود را از چند ساعت قبل خيس كنيد تا هم زودتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود. نخود را همراه گوشت مي پزيم. در همين زمان آب قلم گوساله را در صورت تمايل اضافه كنيد. در نيم ساعت آخر پخت نخود، برنج و اسفناج را اضافه مي كنيم. نمك و فلفل را هم بيفزاييد و بايستي آش جا بيفتد. يعني به حدي برسد كه نه شل و نه سفت شود.

هنگامي كه آش را مي خواهيد ميل كنيد كمي نعنا داغ ريخته و داخل آش بهم بزنيد و سپس سر سفره آوريد.

اين آش را با ماست شيرين ميل كنيد. و با توجه به ذائقه افراد اين غذا كمي تند مصرف مي شود.

 بنابراين با توجه به خاصيت بالاي اسفناج و لذيذ بودن آن طبخ اين غذاي ساده و خوشمزه را به تمامي دوستان توصيه مي كنم.

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  8:57 PM
تشکرات از این پست
papeli
دسترسی سریع به انجمن ها