آش مسدوبه
اين آش بسيار آسان و با مواد اندك و قابل دسترس تهيه مي شود خصوصاً در فصل پاييز كه اسفناج تازه به بازار مي آيد و چون وعده غذايي سبكي است معمولاً بعنوان شام يا عصرانه مصرف مي شود.
مواد اوليه براي 2 الي 3 نفر
-
نخود 2 قاشق غذاخوري
-
گوشت گوسفندي 50 گرم
-
اسفناج به ميزان مورد نياز (حدود 300 تا 500 گرم)
-
برنج 4 قاشق غذاخوري
-
آب قلم گوساله در صورت تمايل 3 قاشق غذاخوري
-
نعنا داغ كمي
-
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه:
نخود را از چند ساعت قبل خيس كنيد تا هم زودتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود. نخود را همراه گوشت مي پزيم. در همين زمان آب قلم گوساله را در صورت تمايل اضافه كنيد. در نيم ساعت آخر پخت نخود، برنج و اسفناج را اضافه مي كنيم. نمك و فلفل را هم بيفزاييد و بايستي آش جا بيفتد. يعني به حدي برسد كه نه شل و نه سفت شود.
هنگامي كه آش را مي خواهيد ميل كنيد كمي نعنا داغ ريخته و داخل آش بهم بزنيد و سپس سر سفره آوريد.
اين آش را با ماست شيرين ميل كنيد. و با توجه به ذائقه افراد اين غذا كمي تند مصرف مي شود.
بنابراين با توجه به خاصيت بالاي اسفناج و لذيذ بودن آن طبخ اين غذاي ساده و خوشمزه را به تمامي دوستان توصيه مي كنم.
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 8:57 PM
تشکرات از این پست
papeli