دمپخت مرغ
دمپخت مرغ
|
مواد لازم:
برنج: 2 پيمانه مرغ: يك كيلو پياز: 2 عدد متوسط گوجهفرنگي: يك عدد بزرگ سيبزميني: 2 عدد متوسط ادويه (نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه و دارچين:) به مقدار لازم قرص طعمدهنده مگي: يك عدد ليمو عماني: 2 عدد متوسط آب: 4 پيمانه روغن: كمي
طرز تهيه:
مرغ را شسته و به قطعات كوچك تقسيم كنيد. سپس پياز را ريز خرد كنيد، كمي روغن در ماهيتابه بريزيد و داغ كنيد و پياز را در روغن سرخ كنيد تا وقتي كه رنگ آن قهوهاي روشن شود . گوجهفرنگي را به قطعات ريز خرد كنيد و به پياز اضافه كرده بگذاريد كمي بپزد. مرغ را به مواد اضافه كنيد. ادويه و قرص طعم دهنده مگي را به مواد اضافه كنيد با قاشق مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه جذب مواد شود. كمي آب به همراه ليمو را به مواد اضافه كنيد سپس در قابلمه را بگذاريد تا مواد به مواد 30 دقيقه بجوشد. سيبزمينيها را پوست بكنيد و به قطعات كوچك خرد كنيد. سپس آنها را بشوييد و به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و بگذاريد مواد به مدت 15 دقيقه ديگر بجوشد. برنج را بشوييد و به مواد اضافه كنيد. بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد. سپس 4 پيمانه آب به مواد اضافه كنيد، در قابلمه را گذاشته، بگذاريد برنج با حرارت كم به مدت 20 يا 30 دقيقه دم بكشد. در صورتيكه برنج هنوز سفت است روي آن كمي آب بپاشيد. برنج را در ظرف بكشيد و روي آن را با ليموي تازه تزئين كنيد.
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 1:32 PM
تشکرات از این پست
azadeh_69