0

دست پيچ نان لواش

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

دست پيچ نان لواش

  

دست پيچ نان لواش




دست پيچ نان لواش

مواد لازم براي 4 نفر :

تخم مرغ آب پز / 2 عدد 
دم پيازچه / 5 عدد 
سير تازه / 1 عدد 
تره فرنگي / 1 عدد 
ماست خامه اي / 2 پيمانه 
نمک ، فلفل / به ميزان لازم 
پنير خامه اي / 2 قاشق سوپخوري 
کنسرو ماهي کيلکا يا ماهي تن / 1 عدد 
نان لواش / 3 عدد 

طرز تهيه :

1 ـ تخم مرغ ، دم پيازچه ، سير و تره فرنگي را نگيني خرد کنيد . 
ماست ، نمک ، فلفل و پنير خامه اي را با هم مخلوط کرده و همراه با ماهي تن در مواد بالا بريزيد . نمک و فلفل را اندازه کرده ، کمي هم زده و نيم ساعت مواد را استراحت دهيد . 
2 ـ نان لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد . مواد را روي نان ريخته و کره آب شده را روي نان بکشيد و نان را رول کنيد . رولت را در فويل پيچيده و نيم ساعت کنار بگذاريد ، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد . 

نکته :

1 ـ نان لواش بعد از خريداري حتماً بايد در کيسه پلاستيکي باشد که خشک نشود . 
2 ـ براي زيبايي رولت مي توانيد وقتي مواد را به هم زديد در آخر کار تخم مرغ و ماهي تن را مخلوط کنيد . 
3 ـ در سوئد اين دست پيچ با نان مخصوص تهيه مي شود . 
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
azadeh_69
دسترسی سریع به انجمن ها