دست پيچ نان لواش
دست پيچ نان لواش
|
مواد لازم براي 4 نفر :
تخم مرغ آب پز / 2 عدد دم پيازچه / 5 عدد سير تازه / 1 عدد تره فرنگي / 1 عدد ماست خامه اي / 2 پيمانه نمک ، فلفل / به ميزان لازم پنير خامه اي / 2 قاشق سوپخوري کنسرو ماهي کيلکا يا ماهي تن / 1 عدد نان لواش / 3 عدد
طرز تهيه :
1 ـ تخم مرغ ، دم پيازچه ، سير و تره فرنگي را نگيني خرد کنيد . ماست ، نمک ، فلفل و پنير خامه اي را با هم مخلوط کرده و همراه با ماهي تن در مواد بالا بريزيد . نمک و فلفل را اندازه کرده ، کمي هم زده و نيم ساعت مواد را استراحت دهيد . 2 ـ نان لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد . مواد را روي نان ريخته و کره آب شده را روي نان بکشيد و نان را رول کنيد . رولت را در فويل پيچيده و نيم ساعت کنار بگذاريد ، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد .
نکته :
1 ـ نان لواش بعد از خريداري حتماً بايد در کيسه پلاستيکي باشد که خشک نشود . 2 ـ براي زيبايي رولت مي توانيد وقتي مواد را به هم زديد در آخر کار تخم مرغ و ماهي تن را مخلوط کنيد . 3 ـ در سوئد اين دست پيچ با نان مخصوص تهيه مي شود .
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 1:29 PM
تشکرات از این پست
azadeh_69