0

بقچه مرغ

 
pasargad54
pasargad54
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 2135
محل سکونت : اصفهان

بقچه مرغ

  

بقچه مرغ




بقچه مرغ

مواد لازم براي 6 نفر :

محلول زعفران / 1 قاشق چايخوري 
نمک و فلفل / به ميزان لازم 
روغن زيتون / به ميزان لازم 
رب / 2 قاشق سوپخوري 
سير / 2 حبه 
پنير خامه اي / 1 قاشق سوپخوري 
ماست / يک دوم پيمانه 
پياز / 1 عدد 
سينه مرغ / 1 عدد 
خمير پيتزا يا پيراشکي / به ميزان لازم 
زرده تخم مرغ / 1 عدد 

طرز تهيه :

1 ـ محلول زعفران ، نمک ، فلفل ، روغن زيتون ، رب ، سير ، پنير ، ماست و پياز را در مخلوط کن بزنيد تا کاملاً مخلوط شود . مرغ را به مدت 2 ساعت در اين مايه بخوابانيد . 
2 ـ خمير را با وردنه نازک باز کرده و به شکل گرد قالب بزنيد به طوري که داخل قالب مافين را پر کند . 
3 ـ وسط ظرف مافين ، خمير و سپس مواد مرغ را ريخته و خمير را مانند بقچه ببنديد . روي خمير را زرده تخم مرغ زده بماليد . بقچه را در فر روي حرارت 300 درجه فارنهايت يا 175 درجه ي سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار دهيد . 

نکته :

1 ـ ظرف مافين را بايد در سيني فر قرار دهيد . 
2 ـ رويه بقچه حتماً بايد طلايي شود . براي اين کار مي توانيد از گريل استفاده کنيد . 

منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56)
نويسنده:طيبه خباز

چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389  1:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها