بقچه مرغ
بقچه مرغ
|
مواد لازم براي 6 نفر :
محلول زعفران / 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل / به ميزان لازم روغن زيتون / به ميزان لازم رب / 2 قاشق سوپخوري سير / 2 حبه پنير خامه اي / 1 قاشق سوپخوري ماست / يک دوم پيمانه پياز / 1 عدد سينه مرغ / 1 عدد خمير پيتزا يا پيراشکي / به ميزان لازم زرده تخم مرغ / 1 عدد
طرز تهيه :
1 ـ محلول زعفران ، نمک ، فلفل ، روغن زيتون ، رب ، سير ، پنير ، ماست و پياز را در مخلوط کن بزنيد تا کاملاً مخلوط شود . مرغ را به مدت 2 ساعت در اين مايه بخوابانيد . 2 ـ خمير را با وردنه نازک باز کرده و به شکل گرد قالب بزنيد به طوري که داخل قالب مافين را پر کند . 3 ـ وسط ظرف مافين ، خمير و سپس مواد مرغ را ريخته و خمير را مانند بقچه ببنديد . روي خمير را زرده تخم مرغ زده بماليد . بقچه را در فر روي حرارت 300 درجه فارنهايت يا 175 درجه ي سانتيگراد به مدت نيم ساعت قرار دهيد .
نکته :
1 ـ ظرف مافين را بايد در سيني فر قرار دهيد . 2 ـ رويه بقچه حتماً بايد طلايي شود . براي اين کار مي توانيد از گريل استفاده کنيد .
منبع:نشريه هنر آشپزي(ش56) نويسنده:طيبه خباز
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 1:28 PM
تشکرات از این پست