آش آبغوره
آش آبغوره
|
مواد لازم براي 4 نفر
لوبيا چيتي يا قرمز : نصف پيمانه عدس: نصف پيمانه برنج: نصف پيمانه سبزي آش: يك كيلو گوشت چرخ كرده : 200 گرم - رب: يك قاشق غذاخوري نعناعء خشك: يك قاشق غذاخوري پياز: 2 عدد متوسط نمك و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم آبغوره:2 ليوان
طرز تهيه:
پياز را خلال كرده با مقدار كمي روغن سرخ كنيد. به آن كمي زردچوبه زده رب را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. سپس لوبيا را با مقدار كافي آب به آن اضافه كرده، بگذاريد بپزد. پس از نيم پز شدن لوبيا، عدس و برنج را به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده مخلوط كرده، به صورت كوفته ريزه در آورده و به آش اضافه كنيد. پس از پختن برنج و لعاب انداختن آن، سبزي آش را به آن اضافه كنيد. پس از آن كه آش جا افتاد، نمك و فلفل و آبغوره را به آن اضافه كنيد. سپس آش را در سوپخوري بكشيد و روي آن را با نعناع داغ و پيازسرخ كرده تزيين كنيد.
|
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 1:27 PM
تشکرات از این پست