0

منصوريان: قطبي گاهي اوقات با بازيكنان تيم ملي دچار تنش مي‌شد

alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

منصوريان: قطبي گاهي اوقات با بازيكنان تيم ملي دچار تنش مي‌شد

سرمربي تيم اميد ايران گفت: قطبي براي من دوست خوبي بود که در بعضي مواقع با بازيکنان بزرگ تيم ملي دچار تنش‌هايي مي‌شد.

منصوريان در پاسخ به اولين سوال مبني بر اينکه از انتخابش به عنوان مربي تيم اميد شوکه نشد، گفت: قبل از اينکه در اين مورد صحبت کنم بايد بگويم که پس از حضور کي‌روش به عنوان سرمربي ايران و قبول مسئوليت مديريت تمام رده‌هاي سني دو جلسه را با اين مربي برگزار کردم. در نشست اول اطلاعات مبني بر تيم ملي را در اختيارش گذاشتم که او نيز به من گفت بايد کارنامه 8 تا 10 مربي را بررسي کرده و با هر کدام که به نتيجه رسيد، وي را به عنوان دستيار انتخاب کند.

وي ادامه داد: من ابتدا با کي‌روش براي دستياري تيم ملي به نتيجه رسيدم، اما سرمربي پرتغالي تيم ملي پيشنهاد سرمربيگري تيم اميد را به من دادند و تأکيد کردند که اين کار ريسک بالايي را دارد. حدود 4 ماه از رفتن پيرواني مي‌گذرد و تيم اميد اين زمان را بدون مربي و برنامه‌هاي آماده‌سازي سپري کرده است. اين زماني بوده است که مي‌توانستيم براي ديدار با صخره‌اي به نام عراق آماده شويم.
منصوريان تأکيد کرد: عراقي‌ها تيم بسيار خوب و با برنامه‌اي هستند اما تيم اميد ايران همچنان بدون تمرين و اردو پيش مي‌رود.

وي با بيان اينکه کي‌روش به من پيشنهاد کرد تا به عنوان دستيار وي هم او را در تيم ملي کمک کنم، افزود: از کي‌روش 4 روز فرصت خواستم تا تمرکز کنم و با توجه به چند بازيکن تيم اميد که در تيم ملي نيز از آنها شناخت داشتم و البته با مشورت با بزرگان فوتبال اين سمت را قبول کردم و مي‌دانم که سرمربيگري تيم اميد مانند شمشيري دو لب کاري بزرگ و پرخطر است.
کاپيتان سابق استقلال در مورد سرمربي سابق تيم اميد يعني هومن افاضلي نيز گفت: او نيز زحمت خود را کشيد، ما با هم تماس داشتيم و قبل از بازي با تيم ملي روسيه با اينکه احتمال باخت ما زياد بود از من درخواست کرد تا از چند بازيکن تيم اميد استفاده کنم. در مجموع با هم هماهنگ بوديم، به نظرم افاضلي انسان دانايي است.

سرمربي تيم اميد ادامه داد: به نظر من بيشتر مربياني که سمت سرمربيگري تيم اميد را قبول نکردند به خاطر سختي کار و فشار بالا از اين کار امتناع ورزيدند.
وي در مورد اينکه تا چه اندازه از گزينه‌هاي مطرح شده اطلاع دارد، گفت: مجيد جلالي گزينه اول بود. مديرروستا و حميد استيلي نيز از گزينه‌ها بودند که به نظر خود من استيلي اگر با فوت برادرش مواجه نمي‌شد امروز به جاي من در اين برنامه حضور داشت، اما در مجموع معتقدم که برخي مربيان آينده کاري خودشان را در نظر گرفتند و خطرناک بودن شرايط باعث شد تا آينده خود را به آينده تيم ملي ترجيح دهند.
سرمربي اميد تأکيد کرد: شرايط تيم اميد بسيار خوب است و پتانسيل اين را داريم تا از سطح عراق بگذريم.

وي در پاسخ به اين سؤال که علي‌رغم کارنامه قابل قبولش در زمان بازيگري، کارنامه نامشخصي از لحاظ مربيگري دارد، گفت: پس از خداحافظي از استقلال يکسال مديريت آکادمي فوتبال اين باشگاه را برعهده داشتم، سپس به پاس پيوستم و معتقدم کارنامه موفقي نداشتم. در ادامه کار حدود يک سال را در کنار قطبي سپري کردم و پس از رفتن وي مقابل روسيه روي نيمکت تيم ملي نشستم.
وي افزود: با اعلام حمايتي که کي‌روش از تيم‌هاي ملي داشت اين ليست را قبول کردم و مي‌دانم که در پشت صحنه از حمايت وي برخوردار هستم. منصوريان هدف اول تيم‌هاي ملي را المپيک لندن و هدف بعدي را برزيل عنوان کرد و از جوان‌گرايي تيم ملي در سالهاي آينده خبر داد.

وي تاکيد کرد: اگر امروز خيلي از مربيان قبول نکردند سرمربي تيم اميد باشند واقعيت اين است که اگر در بازي مقابل عراق اتفاقي بيفتد شايد براي آينده کاري يک مربي بزرگ نيز اتفاقاتي رخ دهد به همين دليل اين مربيان نخواستند تا سرمربي تيم اميد باشند.
وي در مورد ديدار با عراق از مرحله دوم حذفي المپيک 2012 لندن گفت: براي اين ديدار مطمئنا احتياج به هواداران پرشور ايراني داريم، ما اگر از سد عراق عبور کنيم به مرحله گروهي مي‌رسيم و در اين مرحله زمان خواهيم داشت تا از پتانسيل‌ خود به خوبي استفاده کنيم.
سرمربي تيم اميد در خصوص مدارک مربيگري‌اش اظهار داشت: تمام مدارک مربيگري در داخل کشور را گذرانده‌ام، همچنين پس از خداحافظي از فوتبال در کنار تيم‌هايي مانند هامبورگ و اودنيزه نيز حضور داشتم و البته قرار بود با صحبت‌هايي که با يکي از دوستان داشتم يک هفته‌اي را در کنار آرسن ونگر در آرسنال بگذرانم.

منصوريان در پاسخ به اين سوال آيا هنوز طرفدار استقلال هستيد، گفت: اين موضوع را انکار نمي‌کنم اما در تيم ملي بدون يک درصد نگاه رنگي به کارم توجه مي‌کنم همانطور که در بازي مقابل روسيه هادي نوروزي را به عنوان اولين بازيکن اضافه کردم و حتي محمد نوري که شانس کمي براي بازي داشت را به تيم ملي دعوت کردم. ما مربيان اول به فکر خود هستيم و بعد به بازيکن توجه مي‌کنيم.
سرمربي تيم اميد در پاسخ به اين سوال که آيا يک مربي موقتي محسوب مي‌شود، گفت: من چنين چيزي نشنيده‌ام، در حال حاضر قراردادم با فدراسيون فوتبال با تيم اميد تا پايان المپيک لندن خواهد بود اما اگر به عراق ببازيم طبيعي است که روند جديدي اتفاق بيفتد.
وي در مورد اينکه مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال با هدايت تيم اميد توسط منصوريان نظري منفي داشته است، تأکيد کرد: انتخاب مربيان تيم ملي به کي‌روش واگذار شده بود ومعتقدم چون فدراسيون فوتبال در اين مورد از کي‌روش مسئوليت مي‌خواهد، قبول کرد تا خودش گزينه‌ها را انتخاب کند. ما گروه کاملي هستيم که از حمايت مربي تيم ملي برخوردار هستيم.

سرمربي تيم اميد يادآور شد: در تيم‌هاي ملي دو هدف را دنبال مي‌کنيم؛ اول تغيير اصلي جريان فوتبال ايران تا در صورتي که در ديداري مانند کره جنوبي بازي را واگذار کرديم اين شکست براي ما به عادت تبديل نشده و يک اتفاق تلقي شود و هدف دوم بحث نتيجه‌گرايي بود که بايد رعايت شود.
بازيکن سابق استقلال در پاسخ به سؤال ديگري از سوي مجري برنامه که در اواسط فصل صحبت از حضورش روي نيمکت استقلال به عنوان مربي اين تيم به جاي پرويز مظلومي مطرح شده بود، عنوان کرد: زماني که اين خبر را خواندم با استقلالي‌ها تماس گرفته و آن را تکذيب کردم. بدنه فوتبال من از استقلال است و اين تيم را هميشه دوست دارم اما اين موضوع به اين معني نيست که به هر قيمتي در اين تيم حضور داشته باشم. زماني که اين صحبت مطرح شد وارد عمل شدم و سريعا با پورحيدري و مظلومي در اين مورد صحبت کردم چرا که اين مسئله به جز اينکه براي استقلال ايجاد تنش مي‌کرد کار ديگري در پي نداشت. همچنين به مظلومي گفتم اگر بخواهد حاضرم از وي حمايت کنم.

منصوريان در مورد اينکه چرا فوتبال امروز کم تماشاگر شده است، گفت: هوداران استقلال و پرسپوليس از تيم‌هايشان تنها قهرماني مي‌خواهند. مطمئن باشيد هر زمان که اين دو تيم خوب بازي کنند بالاي 70 هزار نفر تماشاگر به ورزشگاه مي‌رود. همانطور که 3 سال پيش و زمان قطبي در بازي‌هاي معمولي پرسپوليس بالاي 60 هزار نفر به ورزشگاه مي‌رفتند و زماني که اين تيم کورس قهرماني قرار گرفت ورزشگاه به طور کامل پر مي‌شد اما در حال حاضر چون پرسپوليس سال بدي را سپري مي‌کند خواه ناخواه هم در بازي اين تيم و هم در تعداد تماشاگرانش تأثير گذاشته است.
سرمربي جديد تيم اميد در پاسخ به اين سؤال که آيا برنامه 3 ساله‌اي توسط کي‌روش براي وي در نظر گرفته شده است اظهار داشت: کي‌روش برنامه سه و نيم ساله براي تيم‌هاي ملي و اميد در نظر گرفته است. ما اگر ساليان سال در المپيک حضور نداريم تنها به خاطر عدم برنامه‌ريزي و کمبود امکانات است. نهايت سعي و تلاش‌مان اين است که تيم خوبي را براي المپيک آماده کرده تا از دل آن براي سال‌هاي آينده تيم ملي ايران بازيکن تأمين شود.

منصوريان در مورد سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: اين سازمان پس از مدت‌ها صاحب امکانات خوبي شده است و اميدوارم عزيز محمدي با عنوان مسئول سازمان ليگ بتواند همچنان با موفقيت به کارش ادامه دهد.
وي در پايان از مردم ايران و مسئولان تقاضا کرد تا نهايت سعي و تلاش خود را به عنوان يار دوازدهم تيم اميد داشته باشند.

منبع:www.varzesh3.ir

راسخونی

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:48 PM
تشکرات از این پست
alino1367
alino1367
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 890

تاج: پرداخت دستمزد كي‌روش را حل شده بدانيد

نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: مشکلي در پرداخت دستمزد سرمربي تيم ملي وجود ندارد و اين مسئله را حل شده بدانيد.

به گزارش فارس، مهدي تاج در مورد وضعيت دستمزد کي‌روش و اينکه گفته مي‌شود پول اين مربي هنوز پرداخت نشده، اظهار داشت: پرداخت دستمزد کي‌روش را حل شده بدانيد. هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و مسائل کوچکي پيش آمده بود که حل مي‌شود. اين پول نيز از منابعي غير از سازمان تربيت بدني تامين شده است.

تاج در مورد انتخاب مربيان تيم اميد اظهار داشت: عليرضا منصوريان و مارکار آقاجانيان هر دو سابقه حضور در تيم ملي را داشتند و کيروش نيز به دنبال انتخاب يک کادر فني جوان براي تيم اميد بود. البته گزينه‌هاي ديگري نظير محمدخاکپور و فلمينگ هم مطرح بودند ولي در نهايت منصوريان و آقاجانيان انتخاب شدند. کيروش در ديدار ايران و روسيه عملکرد منصوريان را ديد و پسنديد.

وي در مورد انتقادهايي که از حضور اکبر محمدي در تيم زير 19 سال انجام مي‌شود،‌گفت: تصورم اين است که کيروش مي‌خواهد اين مجموعه را اداره کند و اين انتخاب موقتي است. ضمن اينکه در تيم نوجوانان حضور علي دوستي يک انتخاب خوب است و من اين انتخاب را مثبت ارزيابي مي‌کنم.
نائب رئيس فدراسيون فوتبال در مورد اتفاقات رخ داده در نشست کيروش و ناراحتي خبرنگاران از انتخاب گزينشي سؤالات اظهار داشت: آنچه اتفاق افتاد يک ناهماهنگي کوچک بود که اميدوارم ديگر تکرار نشود. احساس مي‌کنم در آينده سازماندهي خوبي در نشست‌هاي خبري به وجود آيد و از خبرنگاران تشکر مي‌کنم که همراهي خوبي با فدراسيون در اين نشست داشتند.

منبع:www.varzesh3.ir

راسخونی

شنبه 10 اردیبهشت 1390  4:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها