0

فيلم جديد‌ «آلمادوار» اواخر اوت در انگليس اكران مي‌شود

 
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 19668
محل سکونت : خراسان رضوي

فيلم جديد‌ «آلمادوار» اواخر اوت در انگليس اكران مي‌شود

پس از نمايش در جشنواره كن،
فيلم جديد‌ «آلمادوار» اواخر اوت در انگليس اكران مي‌شود

جديد‌ترين ساخته «پدرو آلمادوار»، كارگردان نامدار اسپانيايي روز 26 اوت در انگلستان اكران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پروژه فيلم «پوستي كه در آن زندگي مي‌كنيم» ساخته پدرو آلمادوار كه يكي از نامزدهاي نخل طلاي جشنواره كن امسال است، روز 26 اوت در انگليس به‌روي پرده خواهد رفت.

به گزارش هاليوود ريپورتر، اين فيلم كه «آنتونيو باندراس» در آن بازي كرده است، اولين اكران جهاني خود را در جشنواره كن خواهد داشت و سپس به انگليس خواهد رفت.

اين پروژه‌ با بودجه‌اي در حدود 13 ميليون دلار در گونه آثار تريلر تهيه و توليد شده و براساس فيلم‌نامه‌اي از «آلمادوار» و با نگاهي به داستان « رطيل» نوشته «تيري ژانكوئه» فرانسوي كه در سال 1999 منتشر شد، ساخته شده است.

آنتونيو باندراس، بازيگر آثاري چون «زورو» در اين فيلم در نقش يك جراح پلاستيك ظاهر ‌شده است. آخرين همكاري اين دو سينماگر به حدود دو دهه گذشته بازمي‌گردد كه در فيلم «مرا حبس كن، مرا آزاد كن» و پس از آن در فيلم‌ «زنان در آستانه‌ فروپاشي عصبي» با يكديگر همكاري كردند.

اين فيلم قصه ترسناك زندگي دكتر جراحي را به تصوير مي‌كشد كه درصدد انتقام‌جويي از مرداني است كه دخترش را مورد سوء‌استفاده‌ جنسي قرار داده‌اند.

«پدرو آلمادوار» 62 ساله پس از ساخت اولين فيلم تجاري‌اش در دهه 80 تا به حال بيش از 30 فيلم را كارگرداني و تهيه‌كنندگي كرده است.

وي در سال 1999 براي فيلم « همه چيز درباره مادرم» ، جايزه بهترين كارگرداني جشنواره كن را گرفت. در سال 2003 براي فيلم «با او حرف بزن » جايزه اسكار بهترين فيلم‌نامه اصلي را از آن خود كرد كه البته نامزد بهترين كارگرداني هم بود.

در همين سال و براي همين فيلم، وي جايزه بافتا و جايزه انجمن منتقدين سينمايي آرژانتين در بخش بهترين فيلم خارجي به‌دست آورد.

آلمادوار كه براي «همه چيز درباره مادرم» جايزه اسكار بهترين فيلم خارجي را كسب كرد، خالق آثار سرشناسي چون «آموزش بر» (2004 )، «زنان در آستانه فروپاشي عصبي» (1988 )، «چه كار كرده‌ام كه بايد اين بلا به سرم بيايد» (1984 ) و «هزار توي احساس» ( 1982 ) است.

جمعه 9 اردیبهشت 1390  1:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها